37o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023

Δείτε αναλυτικά

Share

Το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» και ο ΣΕΓΑΣ γνωστοποιεί την προκήρυξη που περιλαμβάνει τις διατάξεις για την διεξαγωγή των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές- τριες των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών κατηγοριών:

ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ: αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί το 2007 και μεγαλύτεροι-ες

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με e-mail το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμμία δήλωση συμμετοχής.

Όρια πρόκρισης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που έχουν επιτύχει τα όρια, για το συγκεκριμένο αγώνισμα, που αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη.

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

Οι  αθλητές της κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών, μπορούν να δηλωθούν  και να συμμετάσχουν σε τρία  ΤΡΙΑ (3)  αγωνίσματα, εκ των οποίων απαγορεύεται να είναι και τα τρία (3) ατομικά. Οι αθλητές και αθλήτριες των Συνθέτων Αγωνισμάτων μπορούν να δηλωθούν και να συμμετέχουν ΜΟΝΟ στα Σύνθετα Αγωνίσματα.

Οι αθλητές της κατηγορίας Κ20 μπορούν να δηλωθούν και να  συμμετάσχουν σε ΔΥΟ (2) αγωνίσματα, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα που έχουν π.χ. 2 ατομικά ή 1 ατομικό και 1 σκυταλοδρομία.

Οι αθλητές της κατηγορίας Κ18 μπορούν να δηλωθούν και να  συμμετάσχουν σε ΔΥΟ (2) αγωνίσματα, ανεξάρτητα από το χαρακτήρα που έχουν π.χ. 2 ατομικά ή 1 ατομικό και 1 σκυταλοδρομία και σύμφωνα με τα παρακάτω:

Οι αθλητές της κατηγορίας Κ18 (γεννηθέντες το 2006 & 2007) έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 60μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΤΗ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΤΑΘΛΟ.

Οι αθλήτριες της κατηγορίας Κ18, γεννημένες το 2006, έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.  Οι αθλήτριες της κατηγορίας Κ18, γεννημένες το 2007, έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 60μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΤΗ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολύγυρος Run Χαλκιδική 2024
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
12οs Βαλλιάνειος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο