5ος Ορεινος Αγώνας Kissavos Marathon Race 2023 “Ευάγγελος Κουμπάρος”

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Kissavos marathon-race 2023

Την Κυριακή 30 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 5ος Ορεινος Αγώνας Kissavos Marathon Race 2023 “Ευάγγελος Κουμπάρος” με αφετηρία και τερματισμό από την κεντρική πλατεία Αγιάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνεις διαδρομές 40χλμ., 21χλμ., 12χλμ. και έναν παιδικό αγώνα 1500μ. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

KISSAVOS MARATHON RACE
Ευάγγελος Κουμπάρος 2023

Την Κυριακή 30-4-2023 διεξάγεται ο 5ος ορεινός αγώνας KISSAVOS MARATHON RACE- Ευάγγελος Κουμπάρος 2023. Ο αγώνας είναι μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγιάς και του Δήμου Αγιάς με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι διαδρομές είναι τρείς και στο μεγαλύτερο τμήμα τους ”πατάνε” πάνω στα παραδοσιακά μονοπάτια του Κισσάβου που στο παρελθόν ήταν και ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας των χωριών μεταξύ τους και με την Αγιά.
α’ διαδρομή 12 km
β’ διαδρομή 21 km
γ’ διαδρομή 40 km

Αφετηρία και τερματισμός είναι η πλατεία της Αγιάς Τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα 1500 m στην διαδρομή Μεταξοχώρι-Αγιά. Οι συμμετέχοντες αθλητές και οι συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αφθονία και την ποικιλία της βλάστησης καθώς το ΒΑ τμήμα του Κισσάβου έχει χαρακτηριστεί “Αισθητικό δάσος” και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό δίκτυο NATURA 2000. Από αυτόν τον ”βοτανικό κήπο ” απρόσκοπτη είναι θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Στην πλατεία της Αγιάς μετά τον αγώνα θα προσφερθεί γεύμα για αθλητές και συνοδούς με εδέσματα της περιοχής.

Πληροφορίες www.agiarunners.gr & https://www.facebook.com/agiarunners

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3o Zante Run 2024
Αναλυτικές πληροφορίες
Επιδαύριος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο