Επιδαύριος Δρόμος 2023

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Επιδαύριος Δρόμος 2023

Την Κυριακή 7 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Επιδαύριος Δρόμος 2023. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Επιδαύριος Δρόμος 2023 – Ανακοίνωση

Όλοι δίνουν ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 7 Μαΐου, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km», ο οποίος πλέον είναι 21km.  Ο αγώνας ενώνει το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου με το Μεγάλο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, μέσα από ιστορική διαδρομή πολιτισμού και αθλητισμού.  Στη διαδρομή προστέθηκαν 6km μέσα σε καλντερίμια και δρόμους του Λυγουριού.

Με χαρά και με τιμή  ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας,  η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας,  η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου,  ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και  η whynot,  διοργανώνουν τον «Επιδαύριο Δρόμο, 21km»

Στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km» μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου που τους αρέσουν οι μοναδικοί» αγώνες στο είδος τους. Η διαδρομή ενώνει δύο από τα πλέον σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία, όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά όλης της Ελλάδος. Μια ιστορική κληρονομιά για όλο τον κόσμο, που πλαισιώνεται από το φυσικό κάλος μιας περιοχής που βρίσκεται μια ανάσα από την πρωτεύουσα Αθήνα και πολύ κοντά σε πολλά άλλα μέρη ιδιαίτερης ομορφιάς και ιστορικής σημασίας.

21 χιλιόμετρα, δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε πλούσια βλάστηση. Μια ενδιαφέρουσα διαδρομή που οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν. Οι κατηγορίες είναι πολλές και απευθύνονται σε όλους. Το μόνο που πρέπει να υπάρχει είναι όρεξη για άθληση και καλή διάθεση. Εκτός από τα 21 χιλιόμετρα μπορούν να περπατήσουνή να τρέξουν 5 km.

Επιπλέον θα υπάρχουν κατηγορίες για μαθητές δημοτικού σχολείου, γυμνασίου και λυκείου.

Αγωνίσματα – Διαδρομές
Τρέξιμο, ενηλίκων:  5 km. και  21 km.
Τρέξιμο, παιδικό: 1 km.
Περπάτημα:  5 km.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.why-n.gr έως την 1 Μαΐου.

Στην ιστοσελίδα www.why-n.gr θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από τις διαδρομές, οδηγίες για τους θεατές, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Σας περιμένουμε στην ιστορικότερη διαδρομή πολιτισμού, στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km». Να είστε όλοι εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pathfinder Mykonos Lighthouse Challenge Fast Running
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
13ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
10ος Επετειακός Δρόμος Αθανάτων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο