8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ξάνθης
Από την εκκίνηση του αγώνα το 2021.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης – Προκήρυξη

Οι Σύλλογοι, Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” και Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης, με τη συνεργασία του Δήμου Ξάνθης, του Δήμου Αβδήρων και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης , προκηρύσσουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 τον 8ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ξάνθης.

Ο 8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια γρήγορη ασφάλτινη διαδρομή, χαμηλού βαθμού δυσκολίας με ουδέτερη κλίση, που την καθιστά ιδανική για ρεκόρ.

Οι δρομείς κινούνται εντός του αστικού ιστού της Ξάνθης και περιμετρικά αυτής, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία. Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τόσο στους μικρούς αθλητές-μαθητές όσο και στους μεγαλύτερους αθλητές, αθλούμενους ή μη, προκηρύσσονται παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο δύο ακόμη αγώνες, ένας λαϊκός 5.000 μέτρων και ένας μαθητικός 1.000 μέτρων για παιδιά δημοτικού σχολείου.

Η διοργάνωση του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης ακολουθεί τα πρότυπα αγώνων της Ελλάδος και του εξωτερικού ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, κάτι που επαληθεύουν οι μαρτυρίες δρομέων που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες διοργανώσεις.

Μέγας χορηγός του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης, για ακόμη μια χρονιά, είναι η εταιρεία COSMOTE E- VALUE η οποία στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής ώστε ο αγώνας να παραμείνει ως ένας από τους καλύτερους του είδους του στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners”

Ο Πρόεδρος Γκορόγιας Βασίλειος
Η Γ.Γραμματέας Γιάντσου Μαρία».

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.democritushalfmarathon.gr/el/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run for the Kids with Disabilities 2024 - “Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
8ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο