Επικά δρομικά βίντεο vol6

Μαραθώνιος σε μπαλκόνια, ο Usain Bolt, ο Μαραθώνιος της ερήμου και οι θρυλικοί Ταραουμάρα

Share

Μαραθώνιος σε μπαλκόνι…
Με όλη αυτήν την κατάσταση έχουμε δει πολλά… Και πλέον με τους νέους κανόνες απαγόρευσης που ισχύουν σε πολλές χώρες πολλοί αναγκάζονται να κάνουν ακραίες δρομικές τρέλες. Εδώ για παράδειγμα, ο Elisha Nochomovitz στην Τουλούζ της Γαλλίας έτρεξε έναν Μαραθώνιο στο 7μ. μήκους μπαλκόνι του…

Ο αγώνας της ερήμου
Για πολλούς είναι ο δυσκολότερος αγώνας δρόμου του κόσμου. Πάνω από 200χλμ. στην έρημο και σε συνθήκες που περιλαμβάνουν καυτό ήλιο και υψηλότατες θερμοκρασίες το πρωί και κρύο και υγρασία το βράδυ. Κι επιπλέον, οι συμμετέχοντες κουβαλούν μόνοι τους τα πράγματά τους. Δείτε το ντοκιμαντέρ για την 31η διοργάνωση του Marathon des Sables τo 2016.

Γνωρίστε τους Ταραουμάρα
Αν σας έλεγαν ότι μία φυλή που ζει στα βουνά του Μεξικό είναι “πρωταθλητές” στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων θα το πιστεύατε; Γνωρίστε τους Ταραουμάρα, τη φυλή που έγινε γνωστή από το βιβλίο Born to Run του Christopher McDougall και δείτε τις απίστευτες ικανότητές τους να καλύπτουν τεράστιες αποστάσεις με τα πόδια!

Το πιο γρήγορο 100άρι
Όσες φορές και να το δεις είναι εντυπωσιακό! Ο Usain Bolt το 2009 στο Βερολίνο έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. τρέχοντας σε 9.58! Απολαύστε τον!

Δείτε εδώ κι άλλα ξεχωριστά δρομικά βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικά δρομικά βίντεο vol19
Μοναδικά βίντεο και σήμερα με μία δόση νοσταλγίας!
Επικά δρομικά βίντεο vol18
Ντοκιμαντέρ για έναν μεγάλο, μερικές μέρες στην Κένυα, οι απίθανοι 85άρηδες και ιστορίες από την Νέα Υόρκη
Επικά, δρομικά βίντεο vol3
Ενδιαφέροντα βίντεο από τον κόσμο του τρεξίματος
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο