Back to Running with INTERSPORT!

Τις προπονήσεις της ξεκινά για τη νέα σεζόν η INTERSPORT Running Team powered by adidas.

Share

Τις προπονήσεις της ξεκίνησε για τη νέα σεζόν η INTERSPORT Running Team powered by adidas μαθαίνοντας σε όλους μας ότι το τρέξιμο είναι απλό, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό, αρκεί να γίνουν από την αρχή τα σωστά βήματα και, μάλιστα, με τη βοήθεια των ειδικών.

Για τους δρομείς που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα με τη βοήθεια του ειδικού προπονητικού team, θα γνωρίσουν το τρέξιμο μαθαίνοντας από πρώτο χέρι τα μυστικά και αποφεύγοντας τα λάθη του πρωτάρη.

Στην ομάδα συμμετέχουν πολλά νέα άτομα που αγαπούν την άθληση και ακολουθούν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και ζωντάνια.

Για τους έμπειρους δρομείς, το προπονητικό team θα τους βοηθήσει να πετύχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις!

Οι προπονήσει πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και απευθύνονται σε όλους, όποιο και αν είναι το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

Γίνετε μέλος στο Facebook Group της INTERSPORT Running team powered by adidas για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα και τις δράσεις της ομάδας. 

Ακόμα, γίνετε μέλος στο Score for More και κέρδισε bonus points από κάθε παρουσία σας στις προπονήσεις, αλλά και πλήθος άλλων αποκλειστικών προνομίων για τα καταστήματα INTERSPORT. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είναι κάτι στιγμές
Από τη στήλη «Ιστορίες του Δρόμου» της Χριστίνας Φωτεινοπούλου
Το τρέξιμο είναι υγεία!
Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 10 λόγοι για να ξεκινήσετε το τρέξιμο!
Ακραία προβλήματα
Οι παθήσεις των πελμάτων και οι τρόποι αντιμετώπισής τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο