Παράταση εγγραφών για τον αγώνα υπεραπόστασης «Άνθιμος Αργυρόπουλος»

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του αγώνα υπεραπόστασης «Άνθιμος Αργυρόπουλος» ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών και πληροφορίες για τη μεταφορά των αθλητών από τη Νέα Μάκρη. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Άνθιμος Αργυρόπουλος σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τον αγώνα παρατείνονται μέχρι στις 15 Μαΐου 2021 ώρα 12:00 πμ.

Επίσης σας ενημερώνει ότι η μεταφορά των αθλητών από Αθήνα στον τόπο του αγώνα θα γίνει με δωρεάν λεωφορείο με την προϋπόθεση να συμπληρωθούν οι απαιτούμενες θέσεις βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Νέα Μάκρη (Δημαρχείο) την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στις 5:00μμ το απόγευμα, θα κάνει στάση στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω και στην συνέχεια εκτός Αθήνας όπου χρειαστεί μέχρι την Άρτα.

Με το τέλος του αγώνα θα επιθυμούσαμε να παραμείνετε στον χώρο της εκδήλωσης μιας και θα σας περιμένει τραπέζι με τοπικές λιχουδιές για να χαλαρώσετε και να περάσουμε καλά. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει την Κυριακή 6 Ιουνίου για να έχουν το χρόνο οι αθλητές να ξεκουραστούν και να συνδυάσουν τον αγώνα με μια μικρή βόλτα στα αξιοθέατα της Άρτας.

Για κρατήσεις θέσεων υπεύθυνος λεωφορείου κος Καραβασίλης Βλάσσης τηλ. 6942633465».

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες
Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο