Σεμινάριο Ακαδημίας ΚΟΑ και Running in Cyprus

Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ενότητες

Share

Η Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ σε συνεργασία με την Running In Cyprus προσκαλούν ερασιτέχνες, έμπειρους δρομείς καθώς επίσης και προπονητές δρόμων αντοχής σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Σύνδρομο Υπερκόπωσης – Υπερπροπόνησης στους Δρομείς». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, από τις 6:00 μέχρι 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα ‘Ευ Αγωνίζεσθαι’, στο Ολυμπιακό Μέγαρο (Οδός Αμφιπόλεως 11, 2025 Στρόβολος).

Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ενότητες ακολουθώντας το πιο κάτω πρόγραμμα:

① Επεξήγηση του συνδρόμου και της πολυδιάστατης φύσης του (αιτίες, αναγνώριση, αντιμετώπιση και πρόληψη) – Ομιλητής: Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης (Εργοφυσιολόγος στο Κέντρο Αθλητικών Ερευνών του ΚΟΑ)

② Η διατροφή και ο ρόλος της στην πρόληψη και αντιμετώπιση του συνδρόμου υπερκόπωσης – Ομιλήτρια: Νικολέτα Μιχαηλίδου (Κλινική διαιτολόγος και αθλητική διατροφολόγος)

③ Φυσιοθεραπεία και μέθοδοι αποκατάστασης ως μέσο πρόληψης και αντιμετώπισης της υπερκόπωσης – Ομιλητής: Κωνσταντίνος Βωνιάτης (Κλινικός Φυσιοθεραπευτής)

Πρόκειται για ένα σεμινάριο πολύ χρήσιμο και ενημερωτικό που δεν πρέπει να χάσει κανείς δρομέας! Η είσοδος για τους συμμετέχοντες θα είναι ελεύθερη ενώ με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα προσφέρονται καφές, χυμός και άλλα εδέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δράση του ΣΜΝΛ για την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας γιορτάζει τη μέρα με μία ξεχωριστή δράση
Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Γύρο Πάρου 2023
Ο σύλλογος μας ενημερώνει για τη συμμετοχή των μελών του στον υπερμαραθώνιο της Πάρου
Αιμοδοσία «Εμείς οι δρομείς»
Η ομάδα πραγματοποιεί την εθελοντική της αιμοδοσία για το 2023
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο