Ρεκόρ Καρακατσάνη στο Βαλκανικό, καλή παρουσία Μαρινάκου στο Παγκόσμιο

Οι τελευταίες εμφανίσεις των Ελλήνων δρομέων των τελευταίων ημερών

Share

Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Νέων γυναικών σημείωσε η Αναστασία Καρακατσάνη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην πόλη Πιτέστι της Ρουμανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 4η στα 5.000 μ. σε χρόνο 16:07.70 που είναι και η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας στην κατηγορία των νέων γυναικών με το προηγούμενο ρεκόρ να ανήκει και πάλι στην ίδια με 16:14.23. Μάλιστα οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες την ημέρα του αγώνα με αρκετό αέρα κα βροχή δυσκολεύοντας τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Στο ίδιο πρωτάθλημα ξεχώρισε ο Ανδρέας Δημητράκης που πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 800 μ. με 1:49.74 ενώ ήταν τρίτος στα 1.500 μ. με 3:46.74.

Καλή παρουσία η Μαρινάκου, δεν κατάφερε όμως να μπει στον τελικό
Αρκετά πιο μακριά και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων – Νεανίδων που έγινε στην πόλη Γουτζίν στις ΗΠΑ, η Αναστασία Μαρινάκου έκανε πολύ καλή προσπάθεια στον πρώτο ημιτελικό των 1.500 μ. τερματίζοντας στην 6η θέση σε 4:20.50. Δυστυχώς όμως κατέλαβε την 14η θέση στο σύνολο, καθώς η 2η ημιτελική σειρά ήταν πιο γρήγορη κι έμεινε εκτός του μεγάλου τελικού όπου πρώτευσαν δύο δρομείς από την Αιθιοπία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έγινε μητέρα η στιπλίστρια Emma Coburn
Το πιο σπουδαίο μετάλλιο της…
Καλές επιδόσεις οι Έλληνες στον Μαραθώνιο της Λουμπλιάνα
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο και Ημί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο