Σημαντικά ονόματα στο παγκόσμιο συνέδριο της Skechers

Στις 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο της εταιρείας Skechers USA με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον να απευθύνει τον ενακτήριο χαιρετισμό.

Share

Στις 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο της εταιρείας Skechers USA, η οποία πρόσφατα πήρε τον τίτλο ως «η πιο δημοφιλής από τις μεγαλύτερες μάρκες παπουτσιών» (thehottestmajorfootwearbrand) στις ΗΠΑ” από την PrincetonRetailAnalysis *, με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον να απευθύνει τον ενακτήριο χαιρετισμό. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Redondo Beach, Καλιφόρνια στις 26 Ιουνίου του 2014, ο Πρόεδρος Κλίντον μίλησε σε 1.500 στελέχη της SKECHERS, μέλη της ομάδας και διεθνείς συνεργάτες, ανάμεσά τους και ο διευθύνοντας σύμβουλος της Top Trends SA Σαμ Φάις, σχετικά με τη σπουδαιότητα της συμμετοχικής δουλειάς για την επίτευξη κοινών στόχων προς χάριν της κοινής ευημερίας στον Κόσμο. Χρησιμοποιώντας τις επιτυχίες του Ιδρύματος Κλίντον, στο πλαίσιο και σε ένα περιβάλλον συνεχών μεταβαλλόμενων πολιτικών και οικονομικών προσκλήσεων, ο Πρόεδρος Κλίντον είπε: «Στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι που πιστεύουν σε σενάρια win-win και πραγματικά προσπαθούν, να κτίσουν δίκτυα δημιουργικής συνεργασίας αυτοί κάνουν τα καλά πράγματα να συμβούν.”

Καταλήγοντας, συμμετείχε σε μία συνέντευξη onstage με τον MichaelGreenberg, Πρόεδρο της SKECHERS, όπου συζήτησαν για την σημασία της ισχυρής ηγεσίας, της επικοινωνίας, της παροχής υπηρεσιών και των socialmedia στο πλαίσιο της παγκόσμιας αγοράς.

Μετά την εκδήλωση, ο Michael Greenberg, σημείωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή  να έχω αυτή την συζήτηση με τον Πρόεδρο Κλίντον σήμερα. Η επιμονή του και η αφοσίωσή του να ενεργεί μέσα από το Ίδρυμα Κλίντον και πέρα από αυτό είναι έμπνευση για όλους. Το θέμα του Παγκοσμίου Συνεδρίου της SKECHERS γι αυτό τον χρόνο είναι “Καινοτόμησε για να Εξελιχθείς” (Innovate to Elevate) και το μήνυμα του Προέδρου για την θεσμοθέτηση συνεχών αλλαγών με θετικό τρόπο, βρίσκει δυνατή απήχηση στην Εταιρεία μας, στην κουλτούρα μας και σε όλους όσους έχουν συμβάλει στην μεγάλη επιτυχία της SKECHERS διεθνώς “

Ένα επιπλέον θέμα της ημέρας που έδωσε αντίστοιχα κίνητρα στο Συνέδριο ήταν η παρουσίαση του κορυφαίου δρομέα MebKeflezighi, ο οποίος φορώντας τα παπούτσια Skechers GOmeb Speed 3 έγινε ο 1ος Αμερικανός αθλητής που κέρδισε το Μαραθώνιο της Βοστώνης, πάνω από τρεις δεκαετίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε https://www.facebook.com/SkechersGreece

* Matt Powell, Απρίλιος 2014 Footwear Overview 

Σχετικά με SKECHERS USA, Inc:
SKECHERS USA, Inc (NYSE: SKX), που εδρεύει στο ManhattanBeach, Καλιφόρνια, σχεδιάζει, αναπτύσσει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα των υποδημάτων lifestyle για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και υποδημάτων performanceγια άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή Skechers διανέμεται μέσω πολυκαταστημάτων, σε εξειδικευμένα καταστήματα υποδημάτων, σε αποκλειστικά καταστήματα Skechers τα οποία ανήκουν στην εταιρεία, μέσω e-shop και σε πάνω από 100 χώρες στο διεθνές δίκτυο με θυγατρικές, εταιρείες συνεργασίας καθώς επίσης και με αποκλειστικούς διανομείς σε όλο τον κόσμο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Skechers στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Top Trends SA , Λεωφόρος Βουλιαγμένης 54, Βούλα, τηλ.: 210 9689120

Σχετικά με την TOP TRENDS SA:
H Εταιρεία Top Trends AE εισάγει αποκλειστικά και διανέμει επώνυμα είδη ένδυσης, υπόδησης & αθλητικού εξοπλισμού, στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Συγκεκριμένα διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τις πλήρεις συλλογές PerformanceDivision & lifestyle υποδημάτων SKECHERS, την συλλογή ενδυμάτων RUSSELLATHLETIC, τα προϊόντα της Εταιρείας SPALDING, τα είδη πινγκ-πονγκ STIGA και πολλές άλλες.

Η Top Trends AE διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 600 καταστήματα τα οποία καλύπτουν όλες τις περιοχές στην Ελλάδα, με παρουσία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του αθλητικού δικτύου και στρατηγικές συνεργασίες με τις αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών & casual ειδών ενώ  παράλληλα διατηρεί ένα δίκτυο λιανικής με 2 αποκλειστικά καταστήματα SKECHERS. To δίκτυο καταστημάτων λιανικής SKECHERS είναι υπό ανάπτυξη, ενώ παράλληλα η Εταιρεία επικεντρώνεται στην περεταίρω ανάπτυξη, στην κατηγορία casualfashion, με βασικό άξονα τα νέα σημεία λιανικής πώλησης.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:226:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο