Δράσεις Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου»

Στον Ψευδά βρέθηκαν τα μέλη του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» για να συμμετάσχουν στον ομώνυμο αγώνα δρόμου.

Share

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» διοργάνωσαν με επιτυχία τους Διεθνείς Αγώνες Δρόμου με το Σύνθημα Γιορτή του Παιδιού στον Ψευδά. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών, που ξεπέρασαν τους 200, σε διάφορες αποστάσεις.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Έντυπου Υπουργού Παιδείας και του ΚΟΑ ενώ τη στήριξαν η Αστυνομία, ο PokkaCoffee, ο ΚΕΝΘΕΑΣ, ο ΣΥΚΑΝΑ Λάρνακας, η Αγία Θέκλα, ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ψευδά, η υπεραγορά Παπακωνσταντίνου, το φαρμακείο Στεφανίδης Μοσφιλωτή και η φρουταρία Κάρμι.

Εκ μέρους των διοργανωτών οι κ. κ. Σωκράτης Σωκράτους, Φρίξος Μιχαήλ και Θέμης Αβραμόπουλλος ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία τους και τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του σωματείου στην ιστοσελίδα www.periclis.com.cy

[!%ARTICLE_MODULE_ID:201:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Garmin CIRQA Smart Band
Συσκευή παρακολούθησης υγείας και ευεξίας χωρίς οθόνη
Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου
Αποτελέσματα και LIVE STREAMING
adidas Originals: Hyperboost Euphoria
Tο νέο lifestyle μοντέλο για όσους ζουν κάθε στιγμή στο έπακρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο