Δράσεις Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου»

Στον Ψευδά βρέθηκαν τα μέλη του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» για να συμμετάσχουν στον ομώνυμο αγώνα δρόμου.

Share

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» διοργάνωσαν με επιτυχία τους Διεθνείς Αγώνες Δρόμου με το Σύνθημα Γιορτή του Παιδιού στον Ψευδά. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών, που ξεπέρασαν τους 200, σε διάφορες αποστάσεις.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Έντυπου Υπουργού Παιδείας και του ΚΟΑ ενώ τη στήριξαν η Αστυνομία, ο PokkaCoffee, ο ΚΕΝΘΕΑΣ, ο ΣΥΚΑΝΑ Λάρνακας, η Αγία Θέκλα, ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ψευδά, η υπεραγορά Παπακωνσταντίνου, το φαρμακείο Στεφανίδης Μοσφιλωτή και η φρουταρία Κάρμι.

Εκ μέρους των διοργανωτών οι κ. κ. Σωκράτης Σωκράτους, Φρίξος Μιχαήλ και Θέμης Αβραμόπουλλος ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία τους και τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του σωματείου στην ιστοσελίδα www.periclis.com.cy

[!%ARTICLE_MODULE_ID:201:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Βοστόνης 2021: Οι 3 ηρωίδες
Ένα βίντεο που θα θυμάστε για πάντα. Δείτε πώς 3 δρομείς πήραν στα χέρια μία τραυματισμένη δρομέα στον Μαραθώνιο της Βοστόνης 2021.
Ρεκόρ στα 10 μίλια η Eilish McColgan
Μία ακόμα καλή εμφάνιση κι ένα ρεκόρ για την Eilish McColgan
Στα δικαστήρια Mary Cain και Alberto Salazar
Η 25χρονη πλέον αθλήτρια ζητά 20 εκ. δολάρια από τον προπονητή
Back to Top