Η GU μοιράζει ενέργεια στους σημαντικότερους αγώνες

H GU «Χορηγός Ενέργειας» του επταήμερου φεστιβάλ «Troodos Sports & Fun Festival»

Share

H GU Energy Greece θα είναι για πρώτη χρονιά o «Επίσημος Χορηγός Ενέργειας» του επταήμερου φεστιβάλ «Troodos Sports & Fun Festival», που θα διεξαχθεί από τις 7-15 Ιουνίου στην Κύπρο.

Το Φεστιβάλ διεξάγεται για 6η συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Κύπρου σε συνεργασία με το Troodos Tourism Board και την εταιρεία Bikin’ Cyprus Events Management. 

H GU Energy Greece μέσα από αυτή την συμφωνία στοχεύει στην περαιτέρω αύξηση της δημοτικότητας του brand GU στην Κύπρο. Είναι το 3ο event που χορηγεί στο όμορφο νησί και η πρώτη φορά που θα υποστηρίξει ενεργειακά με GU gels & electrolytes ένα 7ήμερο Φεστιβάλ Αθλητικών Δραστηριοτήτων. Βασικό κομμάτι του χορηγικού προγράμματος της GU Energy Greece είναι η προώθηση του brand τόσο μέσα από «αγώνες κύρους», όσο και μέσα από αγώνες που συμμετέχουν αρχάριοι και νεοεισερχόμενοι αθλητές. Μια κατηγορία αθλητών που η GU Energy Labs USA ονομάζει «grass roots» και την θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι των χορηγικών προγραμμάτων όλων των αντιπροσώπων της παγκοσμίως.

To «Troodos Sports & Fun Festival» εμπλουτίζεται με νέες αθλητικές δραστηριότητες κάθε χρόνο και είναι ανοικτό για ερασιτέχνες αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών. Απευθύνεται σε όσους αγαπάνε την περιπέτεια, τις υπαίθριες δραστηριότητες και ψάχνουν τρόπους να δραπετεύσουν από την καθημερινή τους ρουτίνα μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα για το 2014 περιλαμβάνει Cross Country Run Event, Road Cycling και Mountain Bike, καθώς και άλλες δραστηριότητες όπως εκθέσεις, workshops για τρέξιμο και mountain bike, παιχνίδια για παιδιά, αλλά και μεγάλους.

“Road Race 0-2000”
Το Σάββατο 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί Αγώνας Ποδηλασίας Δρόμου με την ονομασία “0-2000”. Ο αγώνας αρχίζει παραλιακά και καταλήγει στην ψηλότερη κορυφή του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

“Weekend 1”
Η Κυριακή 8 Ιουνίου είναι αφιερωμένη στο Mountain Βike Enduro. Θα διεξαχθεί αγώνας MTB που αποτελείται απο 4 ειδικές διαδρομές, κυρίως κατηφορικές.

“Weekend 2”
Το Σαββατοκύρικαο 14 και 15 Ιουνίου είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να τεστάρουν τα όρια και την αντοχή τους, ενώ συγχρόνως θα τους δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουν την καταπληκτική ομορφιά των τοπίων που διασχίζουν οι διαδρομές των αγώνων Τρεξίματος και ΜΤΒ που περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Η συμμετοχή είναι ΟΡΕΝ.

Για αρχάριους έχουν σχεδιαστεί ειδικοί αγώνες τρεξίματος περιπέτειας μήκους 3,5χλμ. και Μοuntain Bike μικρής απόστασης, ενώ παράλληλα θα διεξάγονται αγώνες για παιδιά έως 12 ετών.

“Troodos Special Duathlon”
Την Κυριακή 15 Ιουνίου θα γίνει για πρώτη χρονιά και αγώνας διάθλου με την ονομασία “Troodos Special Diathlon”. Η συμμετοχή είναι ΟΡΕΝ.

Περισσότερες πληροφορίες για το “Troodos Sports & Fun Festival” μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS
Η εταιρεία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο οriginal Energy Gel το 1991. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της με ηγετική θέση στην αγορά. Tα προϊόντα Roctane, Chomps, Electrolyte Tablets, Electrolyte Brew και Recovery Brew είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.GUenergy.com ή www.GUenergy.gr. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece ή μέσω Twitter www.twitter.com/GUEnergyGreece.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας & Κύπρου είναι η εταιρία “Third Wind ΕΠΕ”, τηλ. 210-6436378.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Russ Cook διένυσε ολόκληρη την Αφρική τρέχοντας
Η απίθανη ιστορία του Βρετανού!
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Ένας Έλληνας στον Schneider Electric Marathon de Paris
Διαβάστε την εμπειρία του Έλληνα μαραθωνοδρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο