Μεταγωνιστικό δελτίο Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Skyrunning

Skyrunner Greece Series

Share

H Δήμητρα Μπίκα και ο Δημήτρης Σελέτης μετά τους τερματισμούς τους.
ΦΩΤΟ: skyrunner.gr

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning.

«Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning τις κατηγορίες Ultra, Vertical και Sky ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στην Ιταλία με ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες αθλητές!

Η Ελληνική αποστολή εκπροσωπήθηκε από τον Φώτη Ζησιμόπουλο και την Ανδριάννα Βασιλάτου, 2ους νικητές του αγώνα TERA 80km, που αποτελούσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ultra 2019 καθώς και τον αγώνα πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Skyrunning Ultra. Ευγενικά, οι νικητές του αγώνα και Πρωταθλητές Ultra 2019 Δημήτρης Σελέτης και Κατερίνα Τσεκόσκα, παραχώρησαν την θέση τους στους δεύτερους νικητές.
Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κάνοντας μία εντυπωσιακή κούρσα τερμάτισε 7ος Γενικής, τρέχοντας τα 50χλμ με 4.500μ θετική υψομετρική σε 7 ώρες και 16 λεπτά ενώ η Ανδριάννα Βασιλάτου κατέκτησε την 11η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning Ultra μετά από 10 ώρες και 41 λεπτά, περνώντας από εκτεθειμένες κόψεις και δύσκολα βράχινα περάσματα χρησιμοποιώντας φιξαρισμένα σχοινιά, σε έναν πραγματικό Skyrunning αγώνα!!!

Μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 7/9, διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sky, απόστασης 31χλμ με 2.600μ θετική υψομετρική. Τα Ελληνικά χρώματα εκπροσώπησαν οι νικητές του αγώνα-πρόκριση Olympus Marathon 2019 και Πρωταθλητές Sky 2019, Δημήτρης Σελέτης και Δήμητρα Μπίκα.

Η Δήμητρα Μπίκα κατέκτησε την 9η θέση διανύοντας τα 31χλμ με 2.600μ θετική υψομετρική σε χρόνο 3:50:47 και ο Δημήτρης Σελέτης την 28η σε χρόνο 3:17:48!

Αξίζει να σημειώσουμε την ευγενική προσφορά των δύο αγώνων πρόκρισης, Zagori Mountain Running / TERA 80km και Olympus Marathon, που υποστήριξαν οικονομικά τις Ελληνικές αποστολές και συνέδραμαν στην υλοποίηση του πλάνου μας!

Θερμά Συγχαρητήρια σε αθλητές και υποστηρικτές!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr    

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο