Επιστρέφει ο Bekele στο Βερολίνο

Ο σπουδαίος Αιθίοπας θέλει να δείξει ότι δεν έχει τελειώσει με τον Μαραθώνιο

Share

Από τη μία είναι ο Eliud Kipchoge και το INEOS 1:59 Challenge. Από την άλλη είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που θα φιλοξενήσει τον δικό του Μαραθώνιο στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Οι διοργανωτές του BMW Berlin Marathon όμως ήθελαν πάση θυσία ένα πολύ μεγάλο όνομα στη διοργάνωσή τους, κι έτσι όπως ανακοίνωσαν εξασφάλισαν τη συμμετοχή του σπουδαίου Kenenisa Bekele.

Έτσι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Bekele θα βρεθεί για μία τρίτη φορά στην καριέρα του στη γραμμή της εκκίνησης στο Βερολίνο. Ο σπουδαίος Αιθίοπας θέλει να δείξει ότι δεν έχει τελειώσει με τον Μαραθώνιο. Δεν θα είναι μόνος βέβαια καθώς θα υπάρχουν μερικοί ακόμα πολύ ικανοί μαραθωνοδρόμοι, οπως οι Αιθίοπες Guye Adola, Leul Gebrselassie, Sisay Lemma και Birhanu Legese.

Να θυμίσουμε πως το 2016 ο Bekele είχε στεφθεί νικητής στο Βερολίνο πλησιάζοντας αρκετά το τότε παγκόσμιο ρεκόρ με 2:03:03. 

Στις γυναίκες η λίστα της εκκίνησης περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλες Κενυάτισσες δρομείς, την Gladys Cherono και την Vivian Cheruiyot, μία “μονομαχία” που αναμένεται να βγάλει κορυφαίες επιδόσεις!

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο