Ο Μαραθώνιος της Ρόδου «έτρεξε» στη Λάρνακα!

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης

Share

Στην Κύπρο βρέθηκε την περασμένη Κυριακή αντιπροσωπεία του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου που θα γίνει στις 14 Απριλίου 2019, για να παρακολουθήσει τη διεξαγωγή του Radisson Blue International Larnaka Marathon που διεξήχθη για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.
Οι δύο αγώνες είναι αδελφοποιημένοι και έχουν αναπτύξει στενή συνεργασία, με ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών και την αποστολή της Ρόδου η οποία τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, αποτελούσαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας, το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς, η Γενική Συντονίστρια Ελένη Αδαμάκη και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ Δώρα Αναστασιάδη.

Ο Μιχάλης Παυλούς εκ μέρους του Μαραθωνίου της Ρόδου είπε: «Με μεγάλη χαρά ταξιδέψαμε στην Κύπρο και παρακολουθήσαμε από κοντά την πραγματοποίηση του δεύτερου Radisson Blue International Larnaκa Marathon ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Η αδελφοποίηση του Μαραθωνίου της Ρόδου με τη Λάρνακα έγινε πέρσι και η στενή συνεργασία συνεχίζεται προς όφελος και των δύο αγώνων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κώστα Ντάλτα και το Δήμο Λάρνακας για την φιλοξενία και τους περιμένουμε στις 14 Απριλίου στη Ρόδο, για το δικό μας αγώνα».

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Radisson Blue International Larnaka Marathon Κώστας Ντάλτας επισήμανε: «Είχαμε πάει πριν από μερικούς μήνες στη Ρόδο και με χαρά υποδεχόμαστε εδώ τους φίλους μας. Εχουμε μία σειρά κοινών δράσεων και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό. Θα συνεχιστούν αυτές οι δράσεις καθώς η Λάρνακα έχει πολλά κοινά με τη Ρόδο και όλα αυτά θέλουμε να τα αναπτύξουμε. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τους φίλους μας από τη Ρόδο».

Στην Κύπρο ταξίδεψαν και πήραν μέρος στον Radisson Blue International Larnaka Μarathon, ο νικητής του Μαραθωνίου της Ρόδου Γιώργος Μίνος και ο νικητής του Ημιμαραθωνίου Ματέους Μαντζιάρ που κέρδισαν το ταξίδι  στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο αγώνων. Μάλιστα, τα πήγαν εξαιρετικά καθώς ο Μίνος τερμάτισε πρώτος στα 10 χλμ. και ο Μαντζιάρ ήταν δεύτερος στον Ημιμαραθώνιο!

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://rhodesmarathon.gr
Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέντρα αντί για... μπλουζάκια στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Μία διαφορετική πρωτοβουλία για το περιβάλλον από τον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο