Τερμάτισε στις 3 ώρες ο Νικ Σίμμοντς

Έτρεξε, τερμάτισε, και το χάρηκε ο πρωταθλητής των 800μ.

Share

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 800μ., Νικ Γουίλις ετοιμαζόταν για τον πρώτο του Μαραθώνιο. 

Τελικά, ο πολυσυζητημένος 800άρης, ο οποίος έβαλε πέρυσι τέλος στην επαγγελματική του καριέρα, όχι μόνο κατάφερε να τερματίσει παρά την ελλιπέστατη προετοιμασία του, αλλά και να τρέξει τον καλύτερο δυνατό χρόνο που στόχευε.

Ο Σίμμοντς, ο οποίος πλέον τρέχει για χόμπι, τερμάτισε τον Honolulu Marathon σε 3:00:35. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε ως στόχο απλά τον τερματισμό προσδιορίζοντας το χρόνο τερματισμού κάπου μεταξύ 3 και 4 ωρών… Επομένως, τα πήγε περίφημα!

Για την ιστορία, νικητές στον 45ο Honolulu Marathon αναδείχθηκαν οι Κενυάτες Λόρενς Τσερόνο στους άνδρες και Μπρίγκιντ Κοσγκέι στις γυναίκες σε 2:08:26 και 2:22:14 αντίστοιχα. Μάλιστα και οι δύο επιδόσεις αντιστοιχούν σε νέα ρεκόρ διαδρομής, ενώ αμφότεροι έγιναν πλουσιότεροι κατά 50.000 δολάρια για αυτές τους τις επιτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος στο Παρίσι 2021 - Τα αποτελέσματα + Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Schneider Electric Marato de Paris
Παγκόσμιο σοκ με τον θάνατο της Agnes Tirop
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Agnes Tirop, βρέθηκε δολοφονημένη με βάναυσο τρόπο στο δωμάτιο της, πιθανότατα από το σύζυγο της.
Στα δικαστήρια Mary Cain και Alberto Salazar
Η 25χρονη πλέον αθλήτρια ζητά 20 εκ. δολάρια από τον προπονητή
Back to Top