Αποστολή του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» στον ΑΜΑ

100 μέλη του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» συμμετείχαν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιος της Αθήνας

Share

Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» συμμετείχε μαζικά στην Αθήνα από τις 10 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2017.  Στην αποστολή έλαβαν μέρος πέραν του 100 αθλητών – μελών μας από Κύπρο και Ελλάδα οι οποίοι συμμετείχαν στον Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο στην Αθήνα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, εις μνήμη Γρηγόρη Λαμπράκη, στις αποστάσεις 42.195m -10km -5km.

Για 13η συνεχή χρονιά το Σωματείο «Περικλής Δημητρίου» ήταν παρόν, με αθλητές και εθελοντές από όλη την περιφέρεια της Κύπρου από Λευκωσία, Πάφος, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι, Αγία Νάπα, Δάλι, Ψευδάς, Αλάμπρα, Αγία Βαρβάρα, Ακάκι, Πιτσιλία, Αγρός.
H αποστολή συνάντησε τα αδελφοποιημένα σωματεία ΣΔΥ Αθηνών και ΑΠΣΔ Πιερίας Κατερίνης, ενώ ξεναγήθηκε στην Αθλητική έκθεση του ΣΕΓΑΣ στο κλειστό Γυμναστήριο.
Η αποστολή ήταν υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και την στήριξαν ο ΟΠΑΠ Κύπρου, Pizza Papa John’s,  Pokka Coffee, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αγρός, Cyta, Παγωτά Ηράκλης, Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ΚΟΕ, ΚΟΕΑΣ, ΟΝΕΚ, Πετρολίνα.
Το Παγκύπριο ΔΣ διαμέσου του Προέδρου του κ. Σωκράτη Σωκράτους τίμησε σε ομαδική νυκτερινή έξοδο μετά τους αγώνες μέλη του Αδελφοποιημένου ΣΔΥ Αθηνών και μέλη του αθλητές από την Ελλάδα – Σταμάτη Λαμπρόπουλο, Τζωρτζάτο Γεράσιμο και Σάββα Μιχαηλίδη.  Επίσης δώρισε αρχαίο αμφορέα στην πρόεδρο του Αδελφοποιημένου ΣΔΥ Αθηνών κ. Ελένη Μπελτσάτου.  Τιμήθηκε το επίτιμο μέλος μας κ. Νίκος Κακογιάννης και ο κ. Κώστας Τσαγκαράκης του ΣΔΥΑ.

Το ΔΣ συγχαίρει όλη την αθλητική αποστολή δια το τερματισμό της  και στα μέλη της αποστολής που ήταν με την στολή ομοιόμορφα. Η αποστολή παρέμεινε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μέχρι τον τερματισμό όλων των αθλητών.  Η αποστολή είχε ξεναγηθεί στο Μουσείο του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Γ Καραϊσκάκη και είχε συνάντηση με Βουλευτές στην Βουλή των Ελλήνων.  Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την αθλητική αποστολή. Το Σωματείο συμμετείχε και στον Μαραθώνιο της Βηρυτού με το μέλος μας Μαραθωνοδρόμο Michael Keenan.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του σωματείου στον ιστότοπο www.periclis.com.cy

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1260:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Ρώμης + Οι Έλληνες
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Αιώνια Πόλη
Έτρεξε το μίλι σε 5:17 9 μηνών έγκυος
Η Mykenna Myler έσπασε το δικό της ρεκόρ
Παραλίγο Παγκόσμιο ρεκόρ από τον Kejelcha
Για μόλις ένα δευτερόλεπτο…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο