Λονδίνο, ο επόμενος σταθμός του Κιπτσόγκε

Στον Virgin Money London Marathon την άνοιξη ο Κενυάτης σούπερσταρ του Μαραθώνιου

Share

Στο Λονδίνο θα επιστρέψει την άνοιξη ο Έλιουντ Κιπτσόγκε και στον Virgin Money London Marathon, έναν αγώνα που είχε κερδίσει δύο φορές στο παρελθόν.

Nα θυμίσουμε πως ο 33χρονος Κενυάτης το 2016 έχασε για ελάχιστοα δευτερόλεπτα το παγκόσμιο ρεκόρ στη βρετανική πρωτεύουσα ενώ έναν χρόνο νωρίτερα είχε κερδίσει και πάλι. Την περασμένη άνοιξη, ωστόσο, δεν αγωνίστηκε καθώς έλαβε μέρος στο περιβόητο και πολυσυζητημένο Breaking2.

“Έχω ξεχωριστές αναμνήσεις από αυτόν τον αγώνα και σίγουρα οι δύο μου νίκες εκεί είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ” δήλωσε ο καλύτερος μαραθωνοδρόμος των ημερών μας και συνέχισε “Έφτασα τόσο κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ και είναι λογικό να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν το κατάφερνα. Αλλά ομολογώ πως αυτός ο αγώνας ήταν που μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να κερδίσω τους Ολυμπιακους του Ρίο και να έχω μία ξεχωριστή χρονιά σαν την περσινή (2017)”.”

Φυσικά στο Λονδίνο δεν θα είναι μόνος. Έχει ήδη ανακοινωθεί η συμμετοχή του Μο Φάρα που πλέον στοχεύει μόνο σε αγώνες δρόμου και Μαραθώνιους και αναμένεται να δούμε μία σπουδαία μάχη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο