4η νίκη για την Κιπλάγκατ στη Βαρκελώνη

Νίκη αλλά μακριά από το ρεκόρ για την Κενυάτισσα στον Ημιμαραθώνιο της πόλης

Share

O Hμιμαραθώνιος της Βαρκελώνης, eDreams Mitja Marato Barcelona, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην καταλανική πρωτεύουσα με μεγάλα ονόματα να λαμβάνουν μέρος και καλές επιδόσεις να πραγματοποιούνται.

Μεγάλη νικήτρια για 4η συνεχόμενη χρονιά η Φλόρενς Κιπλάγκατ, η οποία βέβαια τερμάτισε μακριά από το προσωπικό της ρεκόρ, το οποίο μέχρι πριν λίγες μέρες αποτελούσε και παγκόσμιο ρεκόρ στην απόσταση και είχε σημειωθεί στη Βαρκελώνη (δείτε εδώ τη νέα καλύτερη επίδοση από γυναίκα στην απόσταση).

Η Κιπλάγκατ σημείωσε 1:08:15 επικρατώντας στον αγώνα αλλά μένοντας μακριά από τις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει. Ωστόσο, η Κενυάτισσα είχε δηλώσει πριν από τον αγώνα πως δεν ήταν σε κατάσταση για κάποιο νέο ρεκόρ. Άλλωστε ο αέρας ήταν πολύ δυνατός κι έκανε το έργο των δρομέων πραγματικά πολύ δύσκολο. Δεύτερη τερμάτισε η Κούμα Ντιμπάμπα από την Αιθιοπία 1,5 λεπτό πιο πίσω, ενώ τρίτη ήταν η Τζέσικα Αογκόστο από την Πορτογαλία σε 1:10:36.

Στους άνδρες, νικητής αναδείχθηκε ο Μάθιου Κιπκόετς επίσης από την Κένυα σε 1:01:30 αφήνοντας δύο ακόμα συμπατριώτες του, τους Έβανς Κορίρ και Σίμον Τσέπροτ στη 2η και 3η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο