Φροντίδα για κάθε γυναίκα δρομέα από τη La Roche-Posay

24ωρη ενυδάτωση και υψηλή αντηλιακή προστασία για κάθε εποχή του χρόνου

Share

Το πρωινό ξύπνημα, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για το αγαπημένο σας άθλημα είτε ακόμα για να επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας μαγαζιά, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας καινούριας ημέρας και ταυτόχρονα, την καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας! Εσείς έχετε βρει τους συμμάχους εκείνους που θα ανταποκριθούν στις δύο πιο βασικές σας ανάγκες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του κρύου χειμώνα;

Αρχικά, η καθημερινή ενυδάτωση του προσώπου αφορά όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας και με κάθε τύπο δέρματος. Η σωστή ενυδάτωση είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά τόσο στην υγεία της επιδερμίδας του προσώπου, όσο και στην ίδια την εμφάνιση της γυναίκας. Όλες οι γυναίκες έχουν την ανάγκη για περιποίηση του δέρματός τους, ώστε να νιώθουν το δέρμα τους ενυδατωμένο και φρέσκο όλη την ημέρα.

Η καθημερινή αντηλιακή προστασία του προσώπου είναι απαραίτητη σε κάθε «βήμα» κάτω από τον ήλιο, ακόμα και όταν έχει συννεφιά. Όλες οι γυναίκες για να διατηρήσουν την ομορφιά του δέρματος τους, έχουν ανάγκη την καλύτερη αντηλιακή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκείνη που θα τους προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, ενάντια στις UVΒ/UVA (ακόμα και τις μακρές UVA) /τις υπέρυθρες ακτίνες (ΙR) και την Ατμοσφαιρική Ρύπανση.

Η La Roche-Posay φροντίζει τις ανάγκες του γυναικείου προσώπου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κάνοντας την καθημερινή φροντίδα ευχάριστη, με την φροντίδα 24ωρης ενυδάτωσης, Hydraphase Intense Legere και την αντηλιακή προστασία Anthelios Dry Touch Gel-Cream SPF50+ με χρώμα.



HYDRAPHASE
INTENSE LEGERΕ
Φροντίδα 24ωρης ενυδάτωσης, που γεμίζει την επιδερμίδα

H επιδερμίδα ενυδατώνεται εντατικά για 24 ώρες, γίνεται ορατά πιο λεία, σφριγηλή και λαμπερή. Η αεροστεγής συσκευασία της με αντλία, προστατεύει τη σύνθεση, ενώ προσφέρει ευκολία κατά την εφαρμογή.
Η μοναδική σύνθεση της Hydraphase Intense Legere αποτελείται από Υαλουρονικό οξύ, ισχυρό ενεργό, ενυδατικό συστατικό και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay με αποδεδειγμένες καταπραϋντικές & αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΥΦΕΣ
HYDRAPHASE INTENSE LEGERE με δροσερή, μη λιπαρή υφή.
HYDRAPHASE INTENSE RICHE με εξαιρετικά πλούσια, κρεμώδη υφή. 



ANTHELIOS DRY TOUCH GEL – CREAM SPF 50+
ΜΕ ΧΡΩΜΑ
Πολύ υψηλή προστασία SPF 50+, dry touch
υφή για ματ αποτέλεσμα και χρώμα
Η Anthelios XL Dry Touch gelcream διαθέτει μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει, απορροφάται άμεσα, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Η αποτελεσματικότητα βασίζεται στη σύνθεσή της που περιέχει πυρίτιο, το οποίο δρα άμεσα κατά της γυαλάδας και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.
Η σύνθεση της με χρώμα προσφέρει ταυτόχρονα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα και φυσική φρεσκάδα στην όψη της επιδερμίδας.
Το ελαφρύ της άρωμα, η ματ αίσθηση και υφή με χρώμα την καθιστούν την τέλεια καθημερινή προστασία για την πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο