Τα Street Relays πάνε Πειραιά

Τα Street Relays και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για τον μεγάλο αγώνα του Πειραιά!

Share

Τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν στον Πειραιά και τη Ζέα και εκεί θα συναντήσουν για δεύτερη χρονιά έναν στρατηγικό «σύμμαχό» τους!

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ετοιμάζονται να πάρουν και πάλι την σκυτάλη και να στηρίξουν τον μεγάλο αγώνα δρόμου στον Πειραιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Θα το κάνουν με ποικίλους τρόπους, δημιουργώντας για παράδειγμα τετράδες και δυάδες σπουδαστών που θέλουν να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα των Street Relays, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες με παράλληλες δράσεις, και παρέχοντας μία υποτροφία σπουδών, αξίας 3.000 ευρώ!

Πιο αναλυτικά, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, με την πολύτιμη στήριξη των έμπειρων καθηγητών και των άριστα καταρτιζόμενων σπουδαστών του, θα παρέχει κατά τη διάρκεια των σκυταλοδρομιών:

– Μαλάξεις προθέρμανσης και αποθεραπείας στους αθλητές της σκυταλοδρομίας από τους σπουδαστές της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή»

– Πρώτες βοήθειες στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης από το Τμήμα Νοσηλευτικής

-Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών» θα είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την περιφρούρηση του χώρου

– Το Τμήμα Αισθητικής θα διασκεδάσει τους μικρούς αθλητές με face painting

– Εθελοντική γραμματειακή υποστήριξη από το Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης

Υποτροφία σπουδών σε μία από τις 76 ειδικότητες των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Από σήμερα μέχρι και την παραμονή των Street Relays στον Πειραιά ξεκινάει να “τρέχει” ο διαγωνισμός για μία υποτροφία σπουδών από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ στον Πειραιά για μία από τις 76 ειδικότητες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (επιλογής του νικητή του διαγωνισμού), αξίας 3.000 ευρώ.

Όσοι είναι μεταξύ 18-30 ετών και δηλώνουν συμμετοχή στα Street Relays του Πειραιά, θα μπορούν να συμμετάσχουν και στον διαγωνισμό για την υποτροφία!

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, vikos.relays.gr.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά προσφέρει ποιοτικές σπουδές από το 1993

Με τρία κτίρια στην καρδιά του Πειραιά, υπερσύγχρονη εργαστηριακή υποδομή και έμπειρους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρουν την πληρέστερη επαγγελματική εκπαίδευση σε κάθε νέο και νέα που επιλέγει ως προορισμό σπουδών το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, και ταυτόχρονα μια υπέροχη πόλη όπως είναι ο Πειραιάς.

Η παρουσία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον Πειραιά τα τελευταία 35 χρόνια, στην μεγαλύτερη εμπορική και επιβατική πύλη της χώρας, αντανακλά τη διάθεση για προσφορά ποιοτικής κατάρτισης και σηματοδοτεί εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και καινοτόμων εφαρμογών, με την εγγύηση πραγματικής πρακτικής άσκησης και άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης.

Εξάλλου, αξιοσημείωτο είναι το κοινωνικό έργο που έχει πραγματοποιήσει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στον Πειραιά, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους 19 Τομείς Σπουδών και τις 76 ειδικότητες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.iekxini.edu.gr

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο