Τελευταίες πληροφορίες για τη Γύρα Κεφαλονιάς

Η διοργάνωση της 4ης Γύρας Κεφαλονιάς δίνει στους συμμετέχοντες τις τελευταίες οδηγίες σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα.

Share

Η διοργάνωση της 4ης Γύρας Κεφαλονιάς δίνει στους συμμετέχοντες τις τελευταίες οδηγίες σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ο αγώνας ξεκινά 8.30 αυστηρά από την κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι (Βαλλιάνειος πλατεία). Όσοι έχουν προεγγραφεί και δεν έχουν λάβει αριθμό οφείλουν να βρίσκονται 8 παρά τέταρτο στο χώρο της αφετηρίας, αναλόγως ισχύει για κάποιες εγγραφές τελευταίας στιγμής.
Οι δρομείς αγωνίζονται με δική τους ευθύνη για τυχόν προβλήματα υγείας ή ατυχήματα κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ο χώρος του παλαιού Δημαρχείου έναντι της πλατείας θα είναι ανοικτός για όσους θέλουν να αλλάξουν. Θα υπάρχει μέριμνα μεταφοράς των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων στον χώρο τερματισμού με όχημα, για το οποίο θα λάβουν χώρα ανακοινώσεις από τους υπευθύνους της διοργάνωσης στην αφετηρία. Θα προσφέρονται περίπου ανά τρία χιλιόμετρα νερά αρχής γενομένης από το 5ο χιλιόμετρο, ήτοι στο 5ο στο 8ο, στο 12ο (στο ενδέκατο υπάρχει στροφή), στο 14ο στο 17ο στο 20ο στο 23ο στο 26ο στο 29ο κατά την διάρκεια της διαδρομής, ενώ μετά το πέρας του αγώνα θα μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη ενέργεια με γλυκά-βιταμινούχα ροφήματα κτλ σε ειδικό μπουφέ, εντός του Δημοτικού Θεάτρου Ληξουρίου, όπου θα υπάρχει και δυνατότητα αθλητικού μασάζ στους δρομείς. Εκτός από τα νερά, στο 12ο χιλιόμετρο θα προσφέρονται μπανάνες και ηλεκτρολύτες, στο 17ο μπανάνες, στο 20ο ηλεκτρολύτες και στο 26ο μπανάνες. Η διαδρομή περιέχει ευθείες, ανηφόρες και κατηφόρες με κυμαινόμενο βαθμό δυσκολίας και είναι αρκετά απαιτητική. Φέτος για πρώτη φορά διερχόμαστε από την γέφυρα De Bosset, σημαντικό μνημείο πολιτισμού του νησιού μας. Δεδομένων των εργασιών που τελούν υπό εξέλιξη στην γέφυρα, η διέλευση των δρομέων επιτράπηκε κατ’ εξαίρεση -και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας για την παρέμβασή της- όπως και για τον καθαρισμό των δρόμων. Ως εκ τούτου παρακαλούνται θερμά οι αθλητές να μην προβαίνουν σε προσπεράσεις στον εν λόγω χώρο, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Αριθμοί θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου 5-8, στο πάστα πάρτι μετά στο ξενοδοχείο πανόραμα και κατ’ εξαίρεση  την ημέρα του αγώνα για ελάχιστους, οι οποίοι θα μας ενημερώσουν, ότι δεν προλαβαίνουν την προηγούμενη να παραλάβουν τα νούμερα.

Όλοι παίρνουν μετάλλιο αμέσως μόλις τερματίσουμε, ενώ θα βραβευθούν ξεχωριστά οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας.
Φέρυ-μποτ έχει ανά ώρα και το πρώτο δρομολόγιο ξεκινά 7 από Ληξούρι.

Παρακαλούμε θερμά να υπάρχει η απαραίτητη μέριμνα για την απόρριψη των μπουκαλιών και όλων των απορριμμάτων εντός των πλαστικών τσαντών που θα ευρίσκονται περίπου 30-50 μέτρα από έκαστο σταθμό. Ο σεβασμός στο περιβάλλον συνιστά υποχρέωση όλων μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο