Αγώνες για όλα τα επίπεδα των δρομέων στο Ναύπλιο

Στις 29 Νοεμβρίου η διεξαγωγή των Παλαμηδείων 2015, 10 & 3 χλμ., και του Παλαμήδειου Άθλου 5 χλμ.

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ανακοινώνει την αναβάθμιση, των αγώνων δρόμου «Παλαμήδεια», που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 29 Νοεμβρίου 2015. Oι συγκεκριμένοι αγώνες είναι αφιερωμένα στην άλωση του Κάστρου του Παλαμηδίου και συμπίπτουν κατ’ έτος με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ναυπλίου.

Η αγωνιστική εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου «10 χλμ. Ναυπλίου – Παλαμήδεια», με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η αγωνιστική άνοδος κάστρου του Παλαμηδείου με την ονομασία «Παλαμήδιος Άθλος».
Η άνοδος του κάστρου του Παλαμηδίου, που αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850 μ. με ανωφέρεια), συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,15 χλμ. καθόδου απo το κάστρο αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα, τον Παλαμήδειο Άθλο 5 χλμ.
Οι συμμετοχές στον «Παλαμήδειο Άθλο», θα είναι περιορισμένες και οι δρομείς, θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρια προετοιμασίας.

Σύντομα θα δημοσιευθεί η προκήρυξη των αγώνων και θα λειτουργήσει και ο δικτυακός τόπος της διοργάνωσης (www.nafpliocastlerun.gr), για την παροχή όλων των αναγκαίων πληροφοριών.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο