Η La Roche-Posay σε Kifisia Puma City Run & Kea Run 2015

Η La Roche-Posay υποστηρίζει 2 μεγάλους αγώνες δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Share

Η La RochePosay υποστηρίζει δύο μεγάλους αγώνες δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό, συμμετέχοντας στον αγώνα δρόμου Kifisia Puma City Run, στην Κηφισιά και στον αγώνα δρόμου KEA RUN στην Κέα, που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, Κυριακή 24 Μαΐου.

Για 2η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται ο αγώνας στην Κηφισιά μαζί με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς και περιλαμβάνει εκτός από τον Ημιμαραθώνιο, αγώνες 10 & 5 χλμ. και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά. Ο φετινός αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση σωματείων και ιδρυμάτων ενώ μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ακόμη, ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, πραγματοποιούν τον αγώνα δρόμου KEA RUN που περιλαμβάνει τον κεντρικό αγώνα απόστασης 20 χλμ. καθώς και μικρότερο αγώνα 5χλμ. αλλά και αγώνα 1χλμ. για παιδιά. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας του νησιού.

Η La RochePosay βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, φροντίζοντας για την υψηλότερη αντηλιακή προστασία τους και παρέχοντας τους αντηλιακά προϊόντα ANTHELIOS ULTRA LIGHT FLUID με δείκτη προστασίας SPF50+, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVB και ακόμα υψηλότερη προστασία από τις UVA. Η μοναδική εξαιρετικά ανάλαφρη υφή του απλώνεται εύκολα και γρήγορα, απορροφάται άμεσα διασφαλίζοντας έτσι την ευκολία της συχνής εφαρμογής, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε πλακέ – ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία, τα αντηλιακά προϊόντα ANTHELIOS ULTRA LIGHT FLUID μεταφέρονται παντού και γίνονται ο καλύτερος σύμμαχος των αθλητών.

Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La RochePosay για το ευαίσθητο δέρμα. Για πάνω από 30 χρόνια και με κύριο στόχο να προσφέρουν την καλύτερη προστασία, τα εργαστήρια της La RochePosay έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της αντηλιακής προστασίας διευρύνοντας τα όρια της προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις δράσεις της La Roche-Posay στα:
www.larocheposay.gr
www.facebook.com/LaRochePosayGreece

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο