Χατζάκης και Μανιαδάκη νικητές στον Κορακοβούνιο

Με τη συμμετοχή πάνω από 240 αθλητών σε όλες τις αποστάσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου ο 28ος Κορακοβούνιος Δρόμος.

Share

Με τη συμμετοχή πάνω από 240 αθλητών σε όλες τις αποστάσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου ο 28ος Κορακοβούνιος Δρόμος.
Στην απόσταση των 4 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Χρήστος Χατζάκης με 11:30 με την Μαρίνα Μανιαδάκη να τερματίζει πρώτη στις γυναίκες με 13:56 κάνοντας ρεκόρ.
Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα του αγώνα πατήστε εδώ.

Ακολουθεί το δελτίο της διοργανάνωσης:
«Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 28ος Κορακοβούνιος δρόμος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κορακοβουνίου, την  τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον Σύλλογο Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν: Νικητής στους άνδρες στα 4.000μέτρα ήταν ο αθλητής του AOΛ Χατζάκης Καζάνης Χρήστος  11.30 και στις γυναίκες η Μανιαδάκη Μαρίνα από την Ιεράπετρα με χρόνο 13΄56 που αποτελεί ρεκόρ και για τις γυναίκες.

O Αγώνας αυτός διεξήχθη στην μνήμη του Ιωάννη Καμπαξή και επίσης ήταν αφιερωμένος στον Μαραθωνοδρόμο Φάνη Τσιμιγκάτο που πρόσφατα έφυγε από την ζωή και τέλος στον Ζαδέλη Μαρίνο πατέρα του μέλους μας Ζαδέλη Άννας.
Στον αγώνα έτρεξαν πάνω από 240 αθλητές από όλη την Κρήτη που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής αθλητών.
Από τους διοργανωτές τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό ο κριτής στίβου Γιώργος Γωνιωτάκης.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με το αγώνισμα των 500μέτρων ακολούθησαν τα 1.000μέτρα και τελευταίο αγώνισμα ήταν τα 4.000 μέτρα από την Λοφούπολη περνώντας από την οδό Κρητών Μαραθωνοδρόμων τερμάτισε στον ναό Αγ.Γεωργίου.
Μετά το τέλος των αγωνισμάτων παρατέθηκε μπουφές με την παραδοσιακή φασολάδα για όλους τους παραβρισκόμενους προσφορά του Συλλόγου Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την συμβολική βοήθεια τους στον αγώνα την τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου την Ελληνική αστυνομία  τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου   για την φιλοξενία και όλους τους εθελοντές του αγώνα.

Επίσης  όλους τους χορηγούς του αγώνα για την ευγενική τους χορηγία όπως: Ασκληπειός Κρήτης-Βότομος Α.Ε.- Σύλλογος Καραμπουρνιωτών-Μοτοποδηλατεμπορική Στεφανάκης-Βιβλιοπλείο Ανθολόγιο-βιοτεχνία κρουασάν Μαυροφρύδη(μεγάλοι χορηγοί) Μινωικές Γραμμές-ΑΝΕΚ Blustars feries-Αρχιεπισκοπή Κρήτης-Δήμος Ηρακλείου-Κρητικός Φούρνος-Σ/Μ Χαλκιαδάκης- Οινοιποιία Αλεξάκη &Silba Δήμος Ηρακλείου,καταστήματα Ομηρόλης,Κοκολάκη Ευαγγελία- Φροντηστήρια ξένων γλωσσών Χατζηδάκης Γιώργος, φούρνος Βενέρη , κατάστημα χρωμάτων Καραντεμίρης και Ζαχαροπλαστείο Μέλο Water city,Ποδιατρικό κέντρο Ηρακλείου».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:460:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το IRONMAN® 70.3® Greece επιστρέφει στις 24/10
Σε λίγες μέρες αναμένεται η διεξαγωγή του μεγάλου τριαθλητικού γεγονότος στο Costa Naravarino
Ursa Trail 2022
Η διοργάνωση ετοιμάζεται για την 10η επετειακή χρονιά του αγώνα
Kea Run 2021: Μεταγωνιστικό δελτίο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου στη φθινοπωρινή Κέα
Back to Top