Brooks & Salomon στην Athens Half Marathon Expo

H Brooks και η Salomon θα συμμετέχουν στην έκθεση που διοργανώνεται παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας στην Αλέα Ζαππείου από την Πέμπτη 30 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

Share

H Brooks και η Salomon θα συμμετέχουν στην έκθεση που διοργανώνεται παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας στην Αλέα Ζαππείου από την Πέμπτη 30 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 3 Μαΐου 2015. Οι λάτρεις του τρεξίματος που θα επισκεφτούν το περίπτερο θα μπορούν να δουν τις νέες συλλογές και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια, ρούχα κι αξεσουάρ των δύο εταιριών. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους δρομείς, όπως τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο, elite αθλητή της Salomon και κάτοχο οκτώ διακρίσεων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και τη Σοφία Ρήγα της Brooks, πρωταθλήτρια του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας το 2014 και να τους συμβουλευτούν σε θέματα εξοπλισμού και τεχνικής, προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Η Brooks  και η Salomon διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρία Shop& Trade.

Λίγα λόγια για τη Shop& Trade
Η Shop & Trade (www.shopandtrade.gr),  εταιρία διανομής ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.
Η εταιρία διατηρεί δίκτυο χονδρικής πώλησης με περισσότερους από 800 πελάτες και ένα εκτενές δίκτυο λιανικής με 53 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκ των οποίων τρία ιδιόκτητα καταστήματα, 12 καταστήματα franchise και 38 corners και shops in shop.
Η εταιρία διαθέτει μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση.
Το χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Pepe Jeans, Superdry, Desigual, Liu Jo, Naf Naf, Religion, Cycle,  Silvian Heach, Antony Morato, Hackett, US Polo, Tom Tailor, Birkenstock, Salomon, Quiksilver, Roxy, DC, Volcom, Burton, κ.α. Από το 2009 ο Όμιλος στεγάζει τις δραστηριότητες  του σε  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Πειραιώς 222 στην Αθήνα. Το 2010 και το 2011, η εταιρία πιστοποιήθηκε από την ICAP ως μια από τις ισχυρότερες ελληνικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο