Ο δεύτερος κύκλος προπονήσεων από το Runner Store και τη Salomon

To Runner Store και οι κορυφαίοι αθλητές της Salomon ξεκινούν τον δεύτερο κύκλο των ορεινών προπονήσεων

Share

Η Salomon και οι αθλητές της Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Νίκος Κωστόπουλος, σε συνεργασία με το Runner Store διοργανώνουν τoνδεύτερο κύκλο των Salomon Mountain Run.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου επιτυχημένου κύκλου προπονήσεων στο ορεινό τρέξιμο τον φετινό χειμώνα, το κατάστημα Runner Store σε συνεργασία με την Salomon ξεκινάει το δεύτερο κύκλο προπονήσεων ορεινού τρεξίματος με σκοπό την εξοικείωση των συμμετεχόντων στα διαφορετικά τερέν, την ανάλυση τεχνικής της ανάβασης αλλά και τη δοκιμή  διάφορων τεχνικών κατάβασης.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων mountain running θα επισημανθεί  η πρακτική σημασία της ισορροπίας στο ορεινό τρέξιμο, ο απαραίτητος εξοπλισμός για διάφορες καιρικές συνθήκες που συναντά κανείς στο βουνό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης η του αγώνα, και θα συζητηθούν θέματα  που αφορούν στο ορεινό τρέξιμο όπως τα μυστικά της αποδοτικής προπόνησης  καθώς και η σημασία της αποκατάστασης για  τη βελτίωση της αγωνιστικής απόδοσης.

Οι αθλητές της Salomon θα βρίσκονται εκεί για να  δώσουν πολύτιμες συμβουλές, να  εξηγήσουν τους κανονισμούς ασφαλείας, να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες  και να  μεταδώσουν το πάθος τους για το τρέξιμο Mountain Running.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τις κάτωθι ημερομηνίες:

  • 17/05 Πεντέλη
  • 21/06 Υμηττός
  • 19/07 Πάρνηθα

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

www.runnerstore.gr ή στο facebook/runnerstore

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου 2η ημέρα - Αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε την 2η ημέρα των αγώνων
Η εθνική μας ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες
Mε 22 αθλητές η ομάδα μας στην Αλγερία
Lycabettus Run 2023 - Άνοιγμα εγγραφών
Early bird εγγραφές ως τις 31 Αυγούστου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο