Άνοιξαν οι εγγραφές για το 1st Chios Hardstone Trail 2020

Ορεινοί αγώνες στη Χίο

Share

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» αποφάσισε να σας δώσει ένα παραπάνω κίνητρο και έναν λόγο να επισκεφτείτε τη Χίο με μια ιδιαίτερη και με «χαρακτήρα» αθλητική διοργάνωση. Φυσικά η διοργάνωση απευθύνεται σε όλους τους διαμένοντες στο νησί της Χίου που σίγουρα θα τιμήσουν και θα αγκαλιάσουν με την παρουσία τους  το αθλητικό γεγονός.

Οι Εγγραφές θα γίνονται μέσω της  ιστοσελίδας του Συλλόγου πατώντας στο http://www.chiosrunning.gr/ και θα διαρκέσουν από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Απριλίου 2020.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Το «Chios HardStone Trail» έρχεται για να καταπλήξει κάθε αθλητή ορεινού τρεξίματος και λάτρη της φύσης και όχι μόνο με δύο διαδρομές:

1ος Chios HardStone Trail – 20 χλμ με θετική υψομετρική 1056μ.:
Η διαδρομή του αγώνα μήκους 20χλμ και 1056μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής), απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

1ος Chios Fun Trail – 5 χλμ με θετική υψομετρική 227μ.:
Η διαδρομή του αγώνα μήκους 5χλμ και 227μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν. Επίσης  είναι μια εύκολη διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς και μεγάλους  μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους.

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην Κεντρική Πλατεία του οικισμού Καρυών Χίου.

Το «Chios HardStone Trail» και «Chios Fun Trail» έρχονται για να μείνουν στις καρδιές σας!

Η περιπέτεια ξεκινάει!!! Η προκήρυξη των αγώνων, εδώ: Η προκήρυξη 1st Chios HardStone Trail & Chios Fun Trail

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο