Ρεκόρ για το «Γεντίκι Trail 4»

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ο αγώνας

Share

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο του «Γεντίκι Trail 4»:

«Με ρεκόρ συμμετοχών και μεγάλη επιτυχία, πέρασε στην ιστορία η τέταρτη διοργάνωση του ορεινού αγώνα Γεντίκι Trail, στο μυστικό βουνό της Λάρισας το Γεντίκι. Με 240 συμμετέχοντες στο μεγάλο αγώνα των 20 χλμ και 160 συμμετέχοντες στον αγώνα 5,1 χλμ έκλεισε η φετινή διοργάνωση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους συμμετείχαν. Οι αθλητές ήρθαν από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ενώ χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή του Grezegorz Olesiak από Πολωνία.

Σε αυτό το σημείο ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και η διοργάνωση ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL θέλει να αναφερθεί στη συμμετοχή και στη νίκη της χάλκινης ολυμπιονίκη Γιαζιτζίδου Χριστίνα η οποία τίμησε με την παρουσία της και τη συμμετοχή της τη φετινή διοργάνωσή μας!

Για την ιστορία στον αγώνα των 20 χλμ η πρώτη τριάδα αθλητών ήταν οι Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος από Dynafit με χρόνο 1.59.35, Κουτσιούκης Κώστας με χρόνο 2.00.09 και Παπάς Βαγγέλης από Vmax με χρόνο 2.00.57. Στις γυναίκες, η τριάδα ήταν οι Γιαζιτζίδου Χριστίνα από North Adventure Kastoria/ all terrain runners με χρόνο 2.06.12, Γεωργοπούλου Βικτωρία από Peak Store με χρόνο 2.43.22 και Αναστασιάδη Θεοδώρα από 3P/ skywoman running team με χρόνο 2.44.23.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Στον αγώνα των 5,1 χλμ οι νικητές ήταν οι Μπαλαμώτης Βασίλειος με χρόνο 24.30 από Vmax, Τσουρέλης Ζήσης του ΣΔΥ Βόλου με χρόνο 25.22 και Καβαρατζής Ελευθέριος του Καρυά Olympus Trail με χρόνο 25.49. Στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Μυλωνά Εύη του ΣΔΥ Βόλου με χρόνο 34.59, Τσιαγγάλη Γιούλα από Vmax με χρόνο 35.07 και Χατζηκαμαγιάννη Ευτυχία από Vmax με χρόνο 39.26. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπως Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Τεμπών, Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών (Δκτη και προσωπικό), ΕΚΑΒ, ANIMUS, ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ, τους γιατρούς Βλαχάκη Παναγιώτα, Μπασδέκη Γεώργιο, Θωμά Φώτη, ΕΠΟΜΕΑ, ΕΟΔΥΑ, ΕΟΔ, Υπαίθριο Ζωή. την ομάδα φίλοι Γεντικίου, τους χορηγούς Intersport, Kaldis Coffee, ταβέρνα Νταλάκας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγιάς ο Κίσσαβος, Χονδρικό εμπόριο Κουτσιμανής Ηρακλής και ΣΙΑ, Ethic Sport, Melissa Κίκιζας, Αφοι Σπυρόπουλοι, Vmax, το τμήμα Marketing της Redbull, Vaspmedical και όλους τους εθελοντές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ και όρια από τις βαδίστριες
Πολύ καλές εμφανίσεις από τις βαδίστριες Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Κυριακή Φιλτισάκου στα Μέγαρα
O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει στις 10 Απριλίου 2022!
Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους αγώνες της Ρόδου
Ανακοίνωση για τον αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας"
Τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας
Back to Top