Ρεκόρ, πρωτοτυπίες και δώρα στο 5ο MaskaRun

Ρεκόρ συμμετοχών

Share

Όλο και πιο κοντά βρισκόμαστε στην Κυριακή 23 Φεβρουαρίου που θα διεξαχθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά ο πρωτότυπος αγώνας δρόμου MaskaRun στον Ορχομενό.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το όριο που έχουν θέσει οι διοργανωτές αλλά συνεχίζονται δημιουργώντας ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα! Για τους πιστούς του MaskaRun σημασία έχει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ.

Πέραν αυτού και εκτός του ότι έχουν εξαντληθεί τα δωρεάν αποθέματα, θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώνουν συμμετοχή γιατί σε περίπτωση ακυρώσεων συμμετοχών θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας παραλαβής του πακέτου συμμετοχής. Επίσης ο αριθμός της δήλωσης συμμετοχής τους θα μπαίνει σε κληρωτίδα διεκδίκησης δώρων που θα κληρωθούν στον τερματισμό.

  • Πλούσιο και δωρεάν πακέτο συμμετοχής

Το φετινό MaskaRun παρουσιάζει καινοτομίες και πρωτοπορίες.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν όσους θα βρεθούν στην κεντρική πλατεία της ιστορικής πόλης του Ορχομενού. Αρχικά το «πακέτο» που θα παραλάβουν είναι πλουσιότερο αφού οι διοργανωτές φρόντισαν να ανταποδώσουν με αυτόν τον τρόπο την αγάπη των συμμετεχόντων. Θα περιέχει όπως πάντα δωρεάν, μπλουζάκι, καπέλο, μάσκα και σφυρίχτρα τα οποία φέτος έχουν διαφορετικούς, έντονους και μοντέρνους χρωματισμούς. Αυτά πριν την εκκίνηση γιατί κατά τον τερματισμό περιμένουν τους δρομείς οι περίφημες χειροποίητες μπάρες ενέργειας «σύνορο», νερά, μπανάνες, χυμοί, χειροποίητες πίτες και πολλά ακόμη.

  • Το μετάλλιο

Μπορεί στο MaskaRun να είναι όλοι νικητές αλλά το… αντικείμενο της νίκης, το μετάλλιο, θα περιμένει όσους φτάσουν στον τερματισμό. Το φετινό μετάλλιο είναι πανέμορφο, χειροποίητο κεραμικό με πολύχρωμη κορδέλα.

  • Δώρα και Βραβεύσεις

Στον τερματισμό, στην κεντρική πλατεία της πόλης φέτος δεν θα πρέπει να φύγει κανείς. Θα κληρωθούν πλούσια δώρα προσφοράς ντόπιων επιχειρηματιών και μεταξύ των άλλων μπάλες βόλεϊ και μπάσκετ, ρολόι χειρός, κουβέρ λι, καφετιέρα, πολυμηχάνημα κα. Κλείνοντας πενταετία η πρωτότυπη και μοναδική στο είδος της διοργάνωση, θα βραβεύσει φίλους που την έχουν στηρίξει διαχρονικά αλλά και διακεκριμένους επισκέπτες.

  • Μουσική και χορός

Η «καρδιά» του MaskaRun χτυπά στην κεντρική πλατεία. Από εκεί θα δοθεί η εκκίνηση και εκεί θα γίνει τερματισμός ενώ δεν θα πρέπει να φύγει κανείς γιατί εκτός από τις κληρώσεις και τις βραβεύσεις θα στηθεί το γλέντι της γιορτής με μουσική και χορό σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

  • Χαρίστε βιβλία

Το MaskaRun προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους φίλους που το αγκάλιασαν και συμμετέχουν.  Καλεί όμως τους φίλους να δείξουν και έμπρακτα την αγάπη τους συμβάλλοντας στους κοινωνικούς στόχους που έχει θέσει. Φέτος περιμένει από τους συμμετέχοντες να φέρουν βιβλία τα οποία θα δοθούν για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Δήμου Ορχομενού.

  • Καρναβάλι Ορχομενού

Το MaskaRun είναι ο προπομπός του Ορχομενίτικου Καρναβαλιού, του μεγαλύτερου στη Στερεά Ελλάδα. Με την εκκίνηση του MaskaRun δίνεται ουσιαστικά και η έναρξη των εκδηλώσεων στην πόλη που κορυφώνεται την επόμενη Κυριακή 2 Μαρτίου με την μεγάλη παρέλαση.

  • Πρόγραμμα 5ου MaskaRun Ορχομενού

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

11:00 – 18:00 Άφιξη εθελοντών – Προετοιμασία υλικού 5ου MaskaRun 2020. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

18:00-20:00 Σύσκεψη των συνεργαζόμενων φορέων με τη συμμετοχή εθελοντών. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) 09:30-11:00 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Κεντρική Πλατεία Ορχομενού

09:30-10:30 Διαμόρφωση χώρου στην πλατεία, μεταφορά και τοποθέτηση υλικών

11:00-11:20 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:25 Προετοιμασία, προθέρμανση

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:25-11:30 Χαιρετισμοί

11:30 Εκκίνηση

Ειδικές Βραβεύσεις προσκεκλημένων  

Κληρώσεις δώρων

Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς

  • Οι χορηγοί

Χρυσός χορηγός στο φετινό 5ο MaskaRun το SMALL Ορχομενού.

Μεγάλοι χορηγοίINVICTUS PHARMACEUTICAL – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΥΝΟΡΟ Καφέ

Επίσημοι ΧορηγοίΑγνιάδης Σπορ, Αλεξίου Παν ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ, Θεοδ. Ζησιμόπουλος COPYCARE, Γιωρ. Τσάπρας ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Γιάν. Κιαλιός EURONICS, DOLE HELLAS, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «ΝΕΦΕΛΗ» και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr

  • Περισσότερες πληροφορίες 

www.MaskaRun.gr           #MaskaRun
https://www.facebook.com/TheMaskaRun/ 
ΦΩΤΟΣτιγμές MaskaRun

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο