Παράταση εγγραφών για τον 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

Παράταση εγγραφών, παραλαβή πακέτων και Pasta Party

Share

Η διοργάνωση του 43ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας, και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους δρομείς, ανακοίνωσε την παράταση εγγραφών για τους αγώνες του προγράμματος έως την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά για ολοκληρωμένες εγγραφές (που θα έχει γίνει και η πληρωμή) που γίνουν έως και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναγράφεται το όνομά τους στο νούμερο συμμετοχής. Για ολοκληρωμένες εγγραφές που θα γίνουν μετά από αυτήν την ημέρα και ως την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου οι συμμετέχοντες θα παίρνουν νούμερο χωρίς τυπωμένο το όνομά τους, έχοντας όμως ίδιες τις υπόλοιπες παροχές.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει αγώνα 21χλμ, Σκυταλοδρομία 2×10,5χλμ. και αγώνα 2χλμ. για παιδιά.

Για να κάνετε την εγγραφή σας και να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.athenshealthrun.gr/43os-agonas-dromoy-ygeias-athinas-2

Παραλαβή πακέτων συμμετοχή και Pasta Party
Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά και συγκεκριμένα στο κτίριο του Διοικητηρίου από τις 11:00 έως τις 19:00. Στον ίδιο χώρο από τις 12:00 έως τις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το Pasta Party, με ζυμαρικά «Ήλιος» και τυρί «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», για να λάβετε την απαραίτητη ενέργεια πριν τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο