RUNNER 115, ένα τεύχος γεμάτο θέματα

Δείτε τη θεματολογία του νέου RUNNER 115

Share

Το RUNNER 115 έρχεται γεμάτο με θέματα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν και να προετοιμαστείτε για τους αγώνες που έρχονται! Εκτός από τα προπονητικά, διατροφικά και ιατρικά θέματα, αυτή τη φορά περιλαμβάνει και χρήσιμα και ιδιαίτερα ενδιαφέρονται θέματα για την ιστορία του τρεξίματος και του αθλητισμού, αλλά και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για το αγαπημένο μας άθλημα!
Το νέο RUNNER 115 θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 11/10 στα ειδικά σημεία πώλησης, από την Δευτέρα 14/10 στα περίπτερα της Αθήνας και από Τρίτη 15/10 στα περίπτερα της επαρχίας.

Το τρέξιμο με… αριθμούς

Έτσι, στο Runner’s Special ασχοληθήκαμε με τους αριθμούς! Με τη βοήθεια μίας μεγάλης έρευνας που συνέλεξε εκατομμύρια δεδομένα από αγώνες δρόμου σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια σας παρουσιάζουμε την εξέλιξη του τρεξίματος και των αγώνων δρόμου. Μέσα από διαγράμματα και με αναλυτικές επεξηγήσεις θα δείτε πώς αναπτύχθηκε το τρέξιμο, ο Μαραθώνιος αλλά και άλλες αποστάσεις, αλλά και πώς διαμορφώθηκε το προφίλ του «δρομέα». Φυσικά, χρήσιμα δεδομένα θα βρείτε και για τους Έλληνες δρομείς.

Προετοιμαστείτε για τα 5χλμ.

Αν πάλι είστε από αυτούς που τώρα ξεκίνησαν τα πρώτα σας δρομικά βήματα αυτό το τεύχος είναι αυτό που χρειάζεστε! Κι αυτό γιατί θα βρείτε δύο προγράμματα προετοιμασίας express με διάρκεια 4 εβδομάδων για τα 5χλμ. από την Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο. Δύο εύκολα κι ευχάριστα προγράμματα, είτε είστε εντελώς αρχάριος, είτε λίγο πιο έμπειρος που θα σας βοηθήσουν να τρέξετε εύκολα την απόσταση και γιατί όχι να συμμετάσχετε στον πρώτο σας αγώνα.

Ξεκλειδώστε τις επιδόσεις σας

Τα 7 κλειδιά της προπόνησης παρουσιάζονται στη στήλη Στα Γρήγορα/Προπόνηση για να βοηθήσουν τους πιο σκληροπυρηνικούς αλλά και τους νεότερους δρομείς να… ξεκλειδώσουν την απόδοση τους και τις επιδόσεις τους!

Είμαστε ό,τι τρώμε λένε πολλοί και η Ειρήνη Μπαμπαρούτση στο διατροφικό θέμα αυτού του τεύχους μας αναλύει πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά και πώς να προστατέψουμε την προπόνησή μας μέσω της διατροφής.

Οι ρυθμοί ανά ηλικία…

Χρήσιμα δεδομένα για τους ιδανικούς ρυθμούς ανάλογα με την ηλικία θα βρείτε στο ιατρικό θέμα του Νίκου Μαρκέα που παρουσιάζει έρευνες των τελευταίων ετών για την επίδραση της άσκησης ανά ηλικία. Ένα θέμα που οι δρομείς άνω των 50 θα πρέπει σίγουρα να διαβάσουν!

Αντιμετωπίσε την υπογλυκαιμία

Ο φόβος της υπογλυκαιμίας υπάρχει για πολλούς και όχι άδικα. Στη στήλη Στα Γρήγορα/Υγεία θα μάθετε ο πώς να προλάβετε, αλλά και να αντιμετωπίσετε την υπογλυκαιμία στην προπόνηση, και όχι μόνο!

Στο δρόμο για το Τόκιο

Μία νέα στήλη κάνει το ντεμπούτο της στο τεύχος 115 και ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για το… Τόκιο. Ο Νίκος Μαρκέας μας παρουσιάζει σημαντικούς δρομείς που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ξεκινά με την απίθανη ιστορία της Wilma Rudolph που κατάφερε να κερδίσει εκτός από ολυμπιακά μετάλλια, την πολυομελίτιδα αλλά και τις κοινωνικές διακρίσεις. Αξίζει να τη διαβάσετε!

Βρείτε το ιδανικό σας

Ιδιαίτερα χρήσιμος, όμως είναι και ο οδηγός αγοράς που παρουσιάζει 40 κορυφαία running μοντέλα όλων των κατηγοριών για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για τις προπονήσεις και τους αγώνες σας. Στις σελίδες του θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (βάρος, drop, τιμή, τεχνολογίες, κατηγορία), αλλά τη δική μας πρόταση για την ιδανική αγωνιστική χρήση του κάθε μοντέλου, είτε πρόκειται για τα 5 και 10χλμ.ε ίτε για τον Μαραθώνιο ανάλογα με την επίδοση-στόχο!

Κι ακόμα…

Φυσικά τα θέματα δεν σταματούν εδώ! Δρομικές συνταγές, μόνιμες στήλες με νέα από την κόσμο και την Ελλάδα, αλλά και την αγορά, τεστ από 4 ολόφρεσκα μοντέλα, το Racing Runner με τους αγώνες των τελευταίων εβδομάδων, αγωνιστικό καλεντάρι και πολλά άλλα «τρέχουν» στις σελίδες του για να κάνουν το τρέξιμο και την προπόνησή σας ακόμα καλύτερα!

Δείτε εδώ αναλυτικά τα περιεχόμενα του RUNNER 115

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο