Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Together Athens

Πλούσια δώρα στους νικητές!

Share

Η ημέρα διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 6ου Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Στις 13 Οκτωβρίου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1.500 δρομείς που θα διασκεδάσουν και θα αθληθούν, τρέχοντας σε ζευγάρια.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Ακολουθήστε το link στην αρχική σελίδα που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΕΣ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα! Τα στοιχεία του 2ου δρομέα θα μπορείτε να τα συμπληρώσετε μέσω E-mail που θα λάβετε αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Οι online εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 τα μεσάνυχτα, γι’ αυτό μην χάνετε την ευκαιρία.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του www.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου,  στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και των 9χλμ.

 

Εκπλήξεις και δώρα
Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.
Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και υγιής ανταγωνισμός και κίνητρο. Οι νικητές θα λάβουν σημαντικά δώρα από τους χορηγούς τις διοργάνωσης, με τους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών να κερδίζουν αθλητικά παπούτσια SAUCONY. Δώρα έκπληξη περιμένουν και όσους τερματίσουν στη 2η και την 3η θέση

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “PWRRUN+ ” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT: INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση της “Μέριμνας”, αφού το RUN TOGETHER φέτος θα στηρίξει τις ανάγκες και το έργο του οργανισμού.

Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ, η Counterpain και η Arla Protein, Υποστηρικτές το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, η AVANCE Car Rental, η Lifeguard Hellas, η Micro Scooters και το Studio ONE,.

Για περισσότερες πληροφορίες:
site: www.runtogether.gr
facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR/
instagram:  www.instagram.com/runtogethergr/    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο