ΔΩΔΩΝΗ και Melissa στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Συμμετοχή των ΔΩΔΩΝΗ και Melissa στα Ιωάννινα

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων σχετικά με την συμμετοχή των εταιρειών ΔΩΔΩΝΗ και Melissa στο πρόγραμμα των αγώνων και των εκδηλώσεων:

«Η ΔΩΔΩΝΗ για 4η συνεχή χρονιά στηρίζει τον Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων
Ο 13ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων θα έχει και φέτος τη Γεύση του Καλού

Η ΔΩΔΩΝΗ θα δώσει και φέτος το γευστικό παρόν στον 13ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, καθώς για 4η συνεχή χρονιά θα χορηγήσει τον Παραλίμνιο Δρόμο 1χλμ. «Μαμά-Καρότσι» και θα προσφέρει προϊόντα της για το καθιερωμένο Pasta Party των αθλητών, μεταφέροντας την Γεύση του Καλού. 

Προάγοντας την αξία του αθλητισμού, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, δεκάδες μαμάδες με τα μωρά και τα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά τους θα βρεθούν στις 6 το απόγευμα στο καθιερωμένο σημείο συνάντησης στην πλατεία Μαβίλη, στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων, για να τρέξουν σε μια πανέμορφη διαδρομή 1 χιλιομέτρου. Στο τέλος της διαδρομής μία γευστική έκπληξη θα τις περιμένει, καθώς  όλες οι συμμετέχουσες θα λάβουν cooler bags με προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Επιπλέον, η ΔΩΔΩΝΗ θα είναι και φέτος μεταξύ των χορηγών του καθιερωμένου Pasta Party, για να δώσει την απαραίτητη ενέργεια στους αθλητές, με τα εξαίρετης ποιότητας κίτρινα τυριά της.

Υπενθυμίζεσαι πως η  συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-Καρότσι» είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τον 13ο  Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr

 

Melissa Pasta Party στο εστιατόριο ΟΑΣΙΣ για τους δρομείς του 13 ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Τη γεύση της Melissa θα έχει το φετινό Pasta Party, το οποίο περιμένει τους αθλητές και τους εθελοντές του 13 ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.
Το Melissa Pasta Party θα πραγματοποιηθεί σε έναν ξεχωριστό χώρο, στο εστιατόριο ΟΑΣΙΣ, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, που προσφέρει τον χώρο και τις εγκαταστάσεις του για την παρασκευή των γευμάτων, την οποία θα αναλάβει το προσωπικό του και σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Όσοι ήδη θα έχουν τρέξει στους αγώνες του Σαββάτου, αλλά και όσοι θα πάρουν μέρος την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ. και στον αγώνα των 10 χλμ., με την προϋπόθεση ότι θα έχουν στον καρπό τους το βραχιολάκι της διοργάνωσης, θα γευτούν ένα πλούσιο σε υδατάνθρακες γεύμα με μακαρόνια και σάλτσες της Melissa, τα οποία είναι ονομαστά για τη γεύση τους και τη θρεπτική τους αξία.
Τα κυπελλάκια των συμμετεχόντων δε θα έχουν μόνο ζυμαρικά και σάλτσες της Melissa, αλλά θα συνοδεύονται και από τη Γεύση του Καλού, τη γεύση δηλαδή των κίτρινων τυριών της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», που για μία ακόμη χρονιά στηρίζει με προϊόντα της το Pasta party.

To Melissa Pasta Party στο εστιατόριο ΟΑΣΙΣ θα έχει και επιδόρπιο, το οποίο θα αναλάβουν τα ζαχαροπλαστεία Motley, ενώ όλοι θα ξεδιψάσουν με φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» και αναψυκτικά με φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο