Η Skechers επίσημος χορηγός του Kallithea Half Marathon

Η συλλογής SKECHERS PERFORMANCE στον Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας

Share

Η Skechers με την πολυβραβευμένη συλλογή SKECHERS PERFORMANCE είναι ο επίσημος και βασικός χορηγός του http://www.kallitheahalf.gr/index.php/el/ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.
Πρόκειται για μια καταπληκτική διαδρομή μέσα από το Πάρκο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Νερού, δίπλα στο περίπτερο SKECHERS. 
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ. και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., ενώ όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την ΑΙΜS και την IAAF.
Στις αγωνιστικές διαδρομές εκτός των 21,1km έρχονται να προστεθούν τα 5km και το 1km για παιδιά και η σκυταλοδρομία 2Χ10,5 km και 4Χ5,2 km.

Η προβολή Skechers Performance περιλαμβάνει εκτός από  το logo στο επίσημο site και στην αψίδα Εκκίνησης-Τερματισμού, διαφημιστικές πινακίδες σε κομβικά σημεία της διαδρομής, προβολή σε όλα τα έντυπα επικοινωνίας, περίπτερο έκθεσης, τσάντες αθλητών με το υλικό συμμετοχής καθώς και logo στο επίσημο t-shirt του Αγώνα των αθλητών και του Διοικητικού προσωπικού.

H Skechers περιμένει συμμετέχοντες και επισκέπτες με χαρά στο περίπτερό τους SKECHERS PERFORMANCE το Σαββατοκύριακο 21/9  & 22/9 στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Ώρες εκκίνησης αγώνων Κυριακή 22/9:
8.30 – Ημιμαραθώνιος
11.15 – Αγώνας 5 χλμ.
12.15 – Αγώνας 1 χλμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Agrinio Santa Run 2021
Στις 29 Δεκεμβρίου το Αγρίνιο γιορτάζει
39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. - Μεταγωνιστικό Δελτίο
Εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν με ασφάλεια στην αγαπημένη διαδρομή της παραλιακής
SNF RUN: 2022 First Run
Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς επιστρέφει! Οι εγγραφές άνοιξαν…
Back to Top