Η Skechers επίσημος χορηγός του Kallithea Half Marathon

Η συλλογής SKECHERS PERFORMANCE στον Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας

Share

Η Skechers με την πολυβραβευμένη συλλογή SKECHERS PERFORMANCE είναι ο επίσημος και βασικός χορηγός του http://www.kallitheahalf.gr/index.php/el/ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.
Πρόκειται για μια καταπληκτική διαδρομή μέσα από το Πάρκο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Νερού, δίπλα στο περίπτερο SKECHERS. 
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ. και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., ενώ όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την ΑΙΜS και την IAAF.
Στις αγωνιστικές διαδρομές εκτός των 21,1km έρχονται να προστεθούν τα 5km και το 1km για παιδιά και η σκυταλοδρομία 2Χ10,5 km και 4Χ5,2 km.

Η προβολή Skechers Performance περιλαμβάνει εκτός από  το logo στο επίσημο site και στην αψίδα Εκκίνησης-Τερματισμού, διαφημιστικές πινακίδες σε κομβικά σημεία της διαδρομής, προβολή σε όλα τα έντυπα επικοινωνίας, περίπτερο έκθεσης, τσάντες αθλητών με το υλικό συμμετοχής καθώς και logo στο επίσημο t-shirt του Αγώνα των αθλητών και του Διοικητικού προσωπικού.

H Skechers περιμένει συμμετέχοντες και επισκέπτες με χαρά στο περίπτερό τους SKECHERS PERFORMANCE το Σαββατοκύριακο 21/9  & 22/9 στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Ώρες εκκίνησης αγώνων Κυριακή 22/9:
8.30 – Ημιμαραθώνιος
11.15 – Αγώνας 5 χλμ.
12.15 – Αγώνας 1 χλμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Navarino Challenge 2022: πάνω από 15 παιδικές δραστηριότητες!
Η αθλητική διοργάνωση συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας από το 2013!
Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ το Tihiorace Ultra Edition
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο