Τελευταία νέα από τον Σύλλογο ΑΠΣ Πιερίας ΖΕΥΣ

Διαβάστε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

  • Αλλάζει η μέρα κατά την οποία θα ανοίγουν τα γραφεία του συλλόγου με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Τα γραφεία θα ανοίγουν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα από τις 18:00 έως τις 20:00.
  • Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την Ποδηλατική Απόδραση και τον Σύλλογο μας διοργανώνει περιπατητική διαδρομή την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας στις 19:30. Να είμαστε όλοι εκεί!
  • Δόθηκε παράταση στις ομαδικές εγγραφές για τα αγωνίσματα του 8ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη νέα παράταση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν έως και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019. Το αντίτιμο συμμετοχής για τα μέλη είναι 12 €.
  • Με αντικείμενο την ασφάλεια του αγώνα δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη» 2019 πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου σύσκεψη στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας. Οι εγγραφές συνεχίζονται.
  • Με την ευκαιρία αυτή καλωσορίζουμε στον σύλλογο την Αικατερίνη Κατεργάρη και της ευχόμαστε πολλές προπονήσεις και καλούς τερματισμούς!”
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Lamia Night Run 2022: Oι αλλαγές
Οι εγγραφές συνεχίζονται
Λάμψη Αστέρων στα 10 χρόνια του Navarino Challenge 2022
Πάνω από 40 δράσεις & Ολυμπιακά Αθλήματα η φετινή διοργάνωση
Κυριακίδεια 2022: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα της Φιλοθέης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο