Τελευταία νέα από τον Σύλλογο ΑΠΣ Πιερίας ΖΕΥΣ

Διαβάστε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

  • Αλλάζει η μέρα κατά την οποία θα ανοίγουν τα γραφεία του συλλόγου με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Τα γραφεία θα ανοίγουν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα από τις 18:00 έως τις 20:00.
  • Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την Ποδηλατική Απόδραση και τον Σύλλογο μας διοργανώνει περιπατητική διαδρομή την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας στις 19:30. Να είμαστε όλοι εκεί!
  • Δόθηκε παράταση στις ομαδικές εγγραφές για τα αγωνίσματα του 8ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη νέα παράταση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν έως και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019. Το αντίτιμο συμμετοχής για τα μέλη είναι 12 €.
  • Με αντικείμενο την ασφάλεια του αγώνα δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη» 2019 πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου σύσκεψη στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας. Οι εγγραφές συνεχίζονται.
  • Με την ευκαιρία αυτή καλωσορίζουμε στον σύλλογο την Αικατερίνη Κατεργάρη και της ευχόμαστε πολλές προπονήσεις και καλούς τερματισμούς!”
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ζησιμόπουλος νικητής στο Artemisio Mountain Running 2021
Η τριάδα των νικητών στον αγώνα που έγινε στην Καρυά Αργολίδας
Οι αγώνες του Tihio Race για το 2022
Αγώνες βουνού για όλους στα μονοπάτια του Τείχιου!
Artemisio Mountain Running 2021: Μεταγωνιστικό δελτίο
Οι νικητές και όλα όσα έγιναν στους αγώνες
Back to Top