Rebel: Το νέο μοντέλο της New Balance φέρνει την επανάσταση στα μοντέλα για γρήγορο τρέξιμο!

Δυναμικό σε εμφάνιση και επιθετικό σε ταχύτητα το νέο μέλος της σειράς FuelCell

Share

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1506:%!]

Μπορεί το γρήγορο να γίνει γρηγορότερο; Η New Balance απαντάει θετικά παρουσιάζοντάς μας το Rebel, το νέο μέλος της οικογένειας FuelCell σχεδιασμένο για ταχύτητες… επανάσταση!
Στο πλάι της New Balance οι ταχύτεροι αθλητές που σε συνεργασία με την επιστημονική της ομάδα συνεργάστηκαν για ένα αποτέλεσμα που κηρύσσει τον πόλεμο ενάντια στον χρόνο, βοηθώντας τους δρομείς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις καθημερινές τους προπονητικές μάχες.

Ταχύτητα… με την πρώτη ματιά, και όχι μόνο
Φτάνει μόνο να κοιτάξεις το Rebel και η επιθετική του διάθεση γίνεται αμέσως αντιληπτή. Βέβαια, η New Balance, δεν μένει μόνο στην επιφάνεια. Τα δύο τμήματα αφρού FuelCell τοποθετημένα κατά μήκος της σόλας και στην περιοχή του μετατάρσιου προσφέρουν την απόλυτη επιστροφή ενέργειας και την απαραίτητη ώθηση για γρηγορότερο διασκελισμό, ειδικά σε δρομείς που καταπονούν το μπροστινό μέρος του πέλματος.
Σε αυτό συμβάλλει και το drop των 6mm, ενώ ο σχεδιασμός τύπου φτερού στη σόλα προστατεύει το πέλμα των δρομέων με ελαφρύ υπτιασμό διορθώνοντας το πάτημα.
Στο επάνω μέρος η πλέξη Trace Fiber εγγυάται τη φυσική κίνηση του ποδιού, ενώ σε συνδυασμό με την ενιαία κατασκευή (bootie construction) προσφέρει ενισχυμένη άνεση και εφαρμογή αγκαλιάζοντας το πέλμα σαν γάντι.

 

Performance χαρακτήρας
To Rebel απευθύνεται σε όλους τους δρομείς που η ταχύτητα είναι η πρώτη τους προτεραιότητα και αναζητούν ένα ελαφρύ μοντέλο (210 γρ.). Ιδανικό για γρήγορες προπονήσεις αλλά και ως ένα αξιόπιστο μοντέλο σε αγώνες 5 & 10 χλμ. φέρνει τον κάθε δρομέα πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολούθησε τη New Balance, σε Instagram και Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες
Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο