Εκδρομή ΣΔΥΑ στον 2ο Δόλιχο Δρόμο

Δείτε τις πληροφορίες του συλλόγου

Share

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΔΥΑ για την εκδρομή που θα πραγματοποιήσει στις 6 Οκτωβρίου για συμμετοχή στον 2ο Δόλιχο Δρόμο.

«Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε ημερήσια εκδρομή στην περιοχή της Ανατολικής Μάνης συμμετέχοντας στον 2ο Δόλιχο Δρόμο 50 σταδίων αρχαίας Ολυμπίας (9.613,5 μέτρων).
Σκοπός της εκδρομής μας είναι η συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου που γίνεται με μοναδικό κίνητρο την ανάδειξη αξιών του αθλητισμού και η γνωριμίας μας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας προστατευόμενης περιοχής που έχει ενταχθεί στο Δίκτυο NATURA 2000. Μιας ξεχωριστής περιοχής της νότιας Μάνης, ανάμεσα στους λιμένες Σκουταρίου και Κότρωνα.

Τον  αγώνα με την επωνυμία Ισσωρία Άρτεμις 2019’ διοργανώνουν: το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία Ιατρική Σχολή (Ι.Ε.Φ.Α.) το  Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, το Ινστιτούτο για την προβολή και ανάπτυξη της Μάνης ‘Ομοιοι της Μάνης’.

Σας γνωρίζουμε ότι η μεταφορά και επιστροφή από Αθήνα λιμάνι Σκουταρίου – Κότρωνα / Αθήνα καλύπτεται από τους Διοργανωτές.

Στοιχεία του αγώνα σύμφωνα με την Προκήρυξη

Αφετηρία  : Λιμάνι Σκουταρίου

Τερματισμός : Λιμάνι  Κότρωνα

Ημερομηνίας & ώρα Διεξαγωγής
Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ώρα 10:00πμ

Απόσταση 9.613,5μέτρων

Θα πραγματοποιήσουμε ομαδική εγγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019:  Αναχώρηση με πούλμαν από Αθήνα για Σκουτάρι ώρα 05:00πμ από πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ, στάση Μετρό Μεταξουργείο (διαδρομή 300χλμ περίπου).

Αναχώρηση από Κότρωνα για Αθήνα ώρα 14:30μμ.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό εγγραφής στον αγώνα  και κράτηση θέσεων στο Πούλμαν ( θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) παρακαλούμε οι  Δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έγκαιρα, μέχρι και  την Πέμπτ 3/10  κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη από τις 5μμ μέχρι τις 8 το βράδυ,  στα γραφεία του Συλλόγου Γραβιάς 9-13 (πάροδος Θεμιστοκλέους) στάση Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο τηλέφωνο 2105245403 τις άλλες ημέρες στο 2103625168».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο