Αυξημένες συμμετοχές στους αγώνες Ag. Marina Races

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Με τις διπλάσιες συμμετοχές ο φετινός αγώνας στην Αγία Μαρίνα, που πλησίασε τα 200 άτομα τα οποία έμειναν ευχαριστημένα  από την φιλοξενία και τις ομορφιές της περιοχής.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δούκα Σωκράτη, στο ΕΚΑΒ καθώς και στους ραδιοερασιτέχνες για την σημαντική συμβολή τους στον αγώνα.

Να ευχαριστήσουμε επίσης και τους εθελοντές μας  και τους διασώστες (ΕΛΔΟΚ) και ναυαγοσώστες (Lifeguard Hellas) και τον σύλλογο ΟΙΝΟΗ.

Ένα ευχαριστώ και στους ερασιτέχνες  αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους  , όπως και τους πρωταθλητές Παππούλια Ανέστη και Χρήστο, την Χατζηπαναγιώτη Ιλιάνα, τους Σταμούλη Γίωργο, Καρούτζο Παναγιώτη και Λογοθέτη Σπύρο.

Σημαντική και μεγάλη τιμή για μας η παρουσία στον αγώνα παλιών πρωταθλητών και συγκεκριμένα του  Χαραμή Παναγιώτη (μαραθώνιος), Τζωρτζάτος Χρήστος (τριπλούν), Κολέθρας Μάκης (παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία), Μυλωνά Δήμητρα (παγκόσμια πρωταθλήτρια (ιστιοπλοία).

Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους  την Σπύρου Βίκη (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), τον Παρθένη Πέτρο, τον Αργύρη Αλέξανδρο  και τον Δημητριάδη Νίκο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Άγιος Διονύσιος  και στη Νεφρολογική κλινική Αίγινας  για την παροχή των ασθενοφόρων τους.

Παρακάτω οι χορηγοί του αγώνα που χωρίς αυτούς θα ήταν πολύ δύσκολο να διεξαχθεί ο αγώνας μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Χρήσιμες οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
3ος Godzilla Xanthi Trail
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 41η Ειρηνοδρομία!
Ισχυρό μήνυμα Ειρήνης έστειλαν πάνω από 2.000 δρομείς στον Άγιο Δημήτριο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο