Σεμινάριο Ακαδημίας ΚΟΑ και Running in Cyprus

Δείτε περισσότερα

Share

Η Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ σε συνεργασία με την Running In Cyprus προσκαλούν ερασιτέχνες, έμπειρους δρομείς καθώς επίσης και προπονητές δρόμων αντοχής σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Σύνδρομο Υπερκόπωσης – Υπερπροπόνησης στους Δρομείς». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, από τις 6:00 μέχρι 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα ‘Ευ Αγωνίζεσθαι’, στο Ολυμπιακό Μέγαρο (Οδός Αμφιπόλεως 11, 2025 Στρόβολος).

Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ενότητες ακολουθώντας το πιο κάτω πρόγραμμα:

① Επεξήγηση του συνδρόμου και της πολυδιάστατης φύσης του (αιτίες, αναγνώριση, αντιμετώπιση και πρόληψη) – Ομιλητής: Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης (Εργοφυσιολόγος στο Κέντρο Αθλητικών Ερευνών του ΚΟΑ)

② Η διατροφή και ο ρόλος της στην πρόληψη και αντιμετώπιση του συνδρόμου υπερκόπωσης – Ομιλήτρια: Νικολέτα Μιχαηλίδου (Κλινική διαιτολόγος και αθλητική διατροφολόγος)

③ Φυσιοθεραπεία και μέθοδοι αποκατάστασης ως μέσο πρόληψης και αντιμετώπισης της υπερκόπωσης – Ομιλητής: Κωνσταντίνος Βωνιάτης (Κλινικός Φυσιοθεραπευτής)

Πρόκειται για ένα σεμινάριο πολύ χρήσιμο και ενημερωτικό που δεν πρέπει να χάσει κανείς δρομέας! Η είσοδος για τους συμμετέχοντες θα είναι ελεύθερη ενώ με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα προσφέρονται καφές, χυμός και άλλα εδέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Ημιμαραθώνιος Χίου
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Χίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 3-4 Ιουνίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο