Oι trail runners πήγαν Ζαγόρι

Πολλές συμμετοχές στους αγώνες του 9ου Zagori Mountain Running

Share

Το Ζαγόρι ήταν το σημείο συνάντησης για εκατοντάδες trail runners από όλη την Ελλάδα το περασμένο τριήμερο με πολλούς αγώνες στο πρόγραμμα στις πανέμορφες διαδρομές της περιοχής στο 9ο Zagori Mountain Running.

Μάλιστα φέτος σημειώθηκαν αρκετά ρεκόρ διαδρομών κάτι που δείχνει πως το επίπεδο ανεβαίνει και πως εμφανίζονται νέα πρόσωπα στον χώρο.

Ο Δημήτρης Σελέτης μετά την μεγάλη του επιτυχία στον Olympus Marathon πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση κερδίζοντας τον μεγάλο αγώνα του προγράμματος, τον TeRa 80km με 8:18:06 πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ διαδρομής. Στον ίδιο αγώνα η Κατερίνα Τσεκόσκα ήταν πρώτη με 11:21:55.

Ρεκόρ διαδρομής, όμως είχαμε και στον αγώνα Marathon+ 44km με τον Θανάση Παγουνάδη να τερματίζει σε 4:29:12, 20 σχεδόν λεπτά μπροστά από τον δεύτερο δρομέα, τον νεαρό Απόστολο Τζουμάκα. Πρώτη γυναίκα ήταν η Βηθλεέμ Σαπίου σε 5:55:53.

Παρομοίως και στον αγώνα Half Marathon 21km σημειώθηκε νέο ρεκόρ διαδρομής με τον Γιώργο Διαλεκτό να τερματίζει σε 1:43:41, ενώ στον μικρότερο αγώνα του προγράμματος τoν Entry Race 10km πρώτος ήταν ο Θανάσης Μπαρμπαγιάννης σε 44:48. Αντίστοιχα, στις γυναίκες πρώτη στα 21χλμ. ήταν η Δήμητρα Τσαλοκώστα με 2:00:42 και η Δήμητρα Ανδρούτσου στα 10χλμ. σε 55:48.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα (προσωρινά)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 27-28 Απριλίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο