Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 4o MaskaRun

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης του 4ου MaskaRun σχετικά με τη συνέχιση των εγγραφών.

«Πρωτοφανές είναι το ενδιαφέρον των φίλων του MaskaRun με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να εξαντληθούν τα αναμνηστικά μπλουζάκια της 4ης διοργάνωσης σε λίγες ημέρες!
Οι εγγραφές όμως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.MaskaRun.gr συνεχίζονται και δεν θα κλείσουν για να υποδεχόμαστε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν.
Άλλωστε στο MaskaRun τρέχεις και μόνο με τη… μάσκα σου ή με όποια αμφίεση θέλεις μπαίνοντας και συ στη μεγάλη παρέα της αποκριάτικης διασκέδασης.
Οι εγγραφές θα διευκολύνουν στην καλύτερη διοργάνωση και στον καλύτερο προγραμματισμό για τις υποστηρικτικές λειτουργίες της εκδήλωσης, στην προμήθεια υλικών για τους συμμετέχοντες όπως φρούτα, νερά, τονωτικά αλλά και την διευκόλυνση του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού για το κλείσιμο των δρόμων και άλλων απαραίτητων ενεργειών για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση του 4ου MaskaRun δηλώνουν πανέτοιμοι. Ολες οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και περιμένουν να υποδεχτούν όσους θα επισκεφτούν την ιστορική πόλη του Ορχομενού γι αυτόν τον πρωτότυπο αγώνα-περίπατο που ξεκίνησε από την Βοιωτική πόλη το 2016.
Στο MaskaRun δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι γι αυτό και δεν γίνονται απονομές! Μετάλλια παίρνουν όλοι όσοι θα τερματίσουν ενώ νικητές, σε ένα αγώνα που περισσότερο μετράει η συμμετοχή, είναι όσοι θα σταθούν στην εκκίνηση στις 3 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Ηρώων του Ορχομενού.

Περισσότερες πληροφορίες www.MaskaRun.gr».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece Πειραιάς 2024: Τεχνικές οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Aιμοδοσία «Εμείς οι δρομείς» 2024
Την Τρίτη 25 Ιουνίου η δράση – Δείτε τις πληροφορίες
8ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών
Δώρα από τη New Balance στους νικητές
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο