H αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21,1χλμ. έχει ξεκινήσει!

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης

Share

Λίγες μέρες έμειναν πριν την λήξη της περιόδου εγγραφών, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, για τον αγαπημένο αγώνα της άνοιξης που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, ενώ την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει για μια ακόμη χρονιά η εταιρεία All About Running.
Έτσι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής και πληρωμής της συμμετοχής τους, μέχρι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ., ώστε αυτή να θεωρηθεί έγκυρη.

Σημαντική υποστήριξη
Για ένατη (9) συνεχή χρονιά Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η Asics. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας για να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό του, να πετυχαίνει τους στόχους τους ή απλά να απολαμβάνει με άνεση και ασφάλεια το αγαπημένο του χόμπι. Φέτος, θα φιλοξενήσει στα καταστήματα της στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 244 & Παπαδιαμάντη 2) και στο Π. Φάληρο (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 255), τις γραμματείες του αγώνα την Παρασκευή 1 Μαρτίου (12:00 – 18:00) και το Σάββατο 2 Μαρτίου (11:00 – 17:00).

Τον αγώνα στηρίζει, ακόμα, η φινλανδική εταιρεία SUUNTO, ηγέτιδα στο σχεδιασμό και στην παραγωγή αθλητικών ρολογιών, υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων, κάνοντας τον χρόνο να είναι με το μέρος μας σε οποιαδήποτε αθλητική ή outdoor δραστηριότητα.

Ενέργεια και Ενυδάτωση
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε σταθμό ενυδάτωσης, οι δρομείς θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αθλητικό ποτό, POWERADE, αλλά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ανακτώντας έτσι τις δυνάμεις τους και αποκτώντας την απαραίτητη αντοχή για να πετύχουν το στόχο τους.

Ακόμα τον αγώνα υποστηρίζει η CounterpainR. Η Νο1 θερμαντική αναλγητική κρέμα με δεκαετή παρουσία στην Ελληνική αγορά και στην δρομική κοινότητα, παραμένει πάντα δίπλα στους αθλητές και στου αθλούμενους όλων των σπορ, προσφέροντας ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους.

Έπαθλα – Ηλικιακές κατηγορίες
Αγώνας 21,1χλμ:
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι νικητές των ακόλουθων ηλικιακών κατηγοριών: έως 35, 35 – 39, 40 – 44, 45 – 49, 50 – 54, 55- 59, 60 – 64, 65 – 69, 70 – 74, 75+. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν το ειδικά σχεδιασμένο αναμνηστικό μετάλλιο.
Σκυταλοδρομία 2×10.55χλμ.: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης.
Αγώνας 2χλμ για παιδιά: Θα βραβευθούν τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία (3) πρώτα κορίτσια των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 7, 8 – 10, 11 – 13, 14 – 16.
Σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Παροχές διοργάνωσης
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση έχει φροντίσει να προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικές παροχές.

Συγκεκριμένα, όλοι οι δρομείς θα έχουν:

– ηλεκτρονική χρονομέτρηση με παρουσίαση των ενδιάμεσων και του τελικού χρόνου τους σε πραγματικό χρόνο (Live Results),

– υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων,

– κάλυψη αναγκών ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα (Νερό, ενεργειακό ποτό και gel),

– υγειονομική κάλυψη,

– αναμνηστικό μετάλλιο,

– φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή τους και

– ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.

Επιπλέον όσοι έχουν επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο θα λάβουν και το αναμνηστικό τεχνικό T-Shirt του αγώνα.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου εκατοντάδες δρομείς θα σταθούν στη γραμμή της εκκίνησης, στις εγκαταστάσεις Ε.Α.Κ.Ν. του Αγ. Κοσμά για να χαρούν την πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα έως τη Γλυφάδα.

Ζήσε και εσύ αυτή την μοναδική δρομική εμπειρία στην πιο γρήγορη διαδρομή της Αθήνας, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο athenshealthrun.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο