Δείτε το T-Shirt του Ημιμαραθώνιου Αθήνας 2019

Δείτε αναλυτικά νέα από τη διοργάνωση

Share

H διοργάνωση του 8ου Ημιμαραθώνιου Αθήνας παρουσίασε το επίσημο Τ-Shirt του αγώνα για πρώτη φορά. Η διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου θα είναι περιορισμένη ενώ θα είναι διαθέσιμο μόνο για τα Ενισχυμένα Πακέτα.

Πρόσκληση συμμετοχής για το εθελοντικό πρόγραμμα (από τη διοργάνωση)

Το Τμήμα Εθελοντισμού Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ξεκίνησε δυναμικά προετοιμασίες για τα μεγάλα γεγονότα του 2019 με πρώτη στάση τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας.

Με την επίσημη έναρξη της περιόδου αποδοχής αιτήσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους εθελοντές για τη διοργάνωση του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, σας προτείνουμε να επεκτείνουμε τη διαδραστική μας σχέση και να παροτρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να συμμετάσχουν σε δράσεις υψηλής κοινωνικής αξίας, όπως το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Με τη συμμετοχή τους αυτή θα συμβάλλουν σημαντικά στη μεγιστοποίηση της δρομικής εμπειρίας όλων των συμμετεχόντων, αντλώντας την ικανοποίηση που χαρίζει η συμμετοχή και η ανιδιοτελής προσφορά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή σας και σας καλούμε να παροτρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να γίνουν μέλη της ομάδας εθελοντών μας κάνοντας αυτή τη διοργάνωση μοναδική!

Μπορείτε να ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6oς Αγώνας Πεδίου Άρεως - Σημαντική ανακοίνωση
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Έτρεξαν στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών
Ένα μήνα με την τραγωδία τίμησαν τρέχοντας τα θύματα
Με επιτυχία ο 12ος Τaygetos Challenge
Πάνω από 700 αθλητές συμμετείχαν στην 12η χρονιά του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο