Προπονηθείτε με τους ειδικούς της AAR

Οι καλές επιδόσεις θέλουν την κατάλληλη προετοιμασία

Share

Η αντίστροφη μέτρηση και η προετοιμασία για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. για πολλούς δρομείς έχει ήδη ξεκινήσει. Πολλοί δρομείς ακολουθούν αυτοσχέδια προπονητικά προγράμματα, συμβουλεύονται φίλους, βιβλία προπονητικής, ή ψάχνουν έτοιμες λύσεις στο διαδίκτυο. Οι προσπάθειες αυτές άλλοτε στέφονται με επιτυχία, αρκετές φορές, όμως, δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η έλλειψη εμπειρίας και γνώσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συχνά εμφανίζονται αποτελεί αρνητικό παράγοντα.

Η παρουσία ενός προπονητή που πέρα από τις επιστημονικές γνώσεις, διαθέτει και την κατάλληλη εμπειρία έτσι ώστε να καθοδηγήσει σωστά έναν δρομέα προς το στόχο του, ανεξάρτητα από το επίπεδό του, επηρεάζει σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα.
Η ALL ABOUT RUNNING (AAR), παρέχει προπονητικές υπηρεσίες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό/εταιρικό για περισσότερα από 12 χρόνια, αναλαμβάνοντας την προετοιμασία για συμμετοχή σε αγώνες δρόμου αλλά και για τη γενικότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.


Ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στην κλασική διαδρομή, Νίκος Πολιάς, κατά τον τερματισμό του στον Μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Η προπονητική ομάδα της αποτελείται από Πρωταθλητές Ελλάδας και από προπονητές με πολυετή εμπειρία στον χώρο του τρεξίματος, με επικεφαλής τον 7 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στον μαραθώνιο και κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στην κλασική διαδρομή, Νίκο Πολιά, τον Ηλία Μαυροειδέα, πρωταθλητή μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, τον Βασίλη Παπαϊωάννου, πρωταθλητή στην ημιαντοχή, την Κατερίνα Ασημακοπούλου, πρωταθλήτρια στα 5.000 και 10.000μ. και την Μεταξία Κυρπιτζή, με ειδίκευση στις ασκήσεις ενδυνάμωσης.


Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος τερματίζει στην αγκαλιά του προπονητή του Νίκου Πολιά μετά τη νίκη του στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας του 2009.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχωρίζουν οι επιτυχίες του Δημήτρη Θεοδωρακάκου με δύο πανελλήνιες νίκες στον Mαραθώνιο και του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1356:%!]

Επιπλέον, η AAR είναι πρωτοπόρος στην παροχή προπονητικών υπηρεσιών σε εταιρικό επίπεδο, ξεκινώντας από το 2006 με την ομάδα της PWC, μία συνεργασία η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, για 12 συνεχή έτη. Έκτοτε έχει αναλάβει την οργάνωση και την προετοιμασία δεκάδων εταιρικών ομάδων, μεταξύ των οποίων της Wind Running team, της Intersport Running Team, της Deloitte Running Team, της Vodafone, της Εθνικής Τράπεζας, της Εθνικής Πανγαία, της Nike, της Unify, της Victus, της BSH, της JDE, της Mondelez, κλπ.
Αν λοιπόν, επιθυμείτε και εσείς να σταθείτε «διαβασμένοι» στη γραμμή της εκκίνησης του επόμενου σημαντικού αγώνα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα της AAR και να πετύχετε το στόχο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2111168240 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected] (www.allaboutrunning.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο