Επιλογή μεταλλίου για τον αγώνα “Ioannina Lake Run 2018”

Σε σχέδιο του φοιτητή Β. Χαλκιά το φετινό μετάλλιο

Share

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«Από τον φοιτητή του Εργαστηρίου Γλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βαγγέλη Χαλκιά θα φιλοτεχνηθεί το φετινό συλλεκτικό μετάλλιο του «Γύρου Λίμνης – Ioannina Lake Run 2018», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 με 23 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχές που θα ξεπεράσουν τους 2.500 αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Η διαδικασία επιλογής του μεταλλίου έγινε ανάμεσα σε 13 προτάσεις (μακέτες), τις οποίες κατέθεσαν έντεκα φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, με την εποπτεία του επίκουρου καθηγητή Χρήστου Σκαλκώτου, ο οποίος και επέλεξε τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής αξιολόγησης των προτάσεων.

Ως μέλη της Κριτικής Επιτροπής κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης Ηλίας Σπυριούνης, η πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Αγνή Δρίμτζια, ο ιερολογιώτατος Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων π. Βησσαρίων Βακάρος, ο καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αναστάσιος Μικρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών. Νίκος Γκόλας.
Τα μέλη της Επιτροπής επιλογής επέλεξαν κατά πλειοψηφία την πρόταση του φοιτητή Ευάγγελου Χαλκιά, ενώ, λόγω της υψηλής ποιότητας των προτάσεων, αποφάσισαν επίσης την ex equo βράβευση των φοιτητών Θεοδώρας Πέτσα και Γιάννη Νάση.

Οι φοιτητές του Εργαστηρίου Γλυπτικής – Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη του μεταλλίου για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ήταν οι Ελεονώρα Γεωρτσιάκη, Σπύρος Ράιδος, Χριστίνα Χατζημιχαηλίδου, Θεοδώρα Πέτσα, Χρήστος Φαναριώτης, Γιάννης Νάσης, Βαγγέλης Χαλκιάς, Ευαγγελία Κεχαγιά, Εύη Λέλου, Αύρα Σωτηροπούλου».

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο