Στα Event Awards 2018 η ERGO Marathon Expo

Βραβεύσεις για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού αλλά και τον ΣΕΓΑΣ

Share

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, στον Ιππόδρομο Αθηνών, σε μία εξαιρετική τελετή, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Event Awards 2018. Στην Τελετή Απονομής, τιμήθηκαν οι εμπνευστές, οι δημιουργοί και οι διοργανωτές ορισμένων από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της Ελλάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα με υψηλούς προσκεκλημένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, φανερώνοντας την απήχηση του θεσμού και φυσικά επιβεβαιώνοντας τη συνεχώς αναπτυσσόμενη εξέλιξη του κλάδου και τις όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις του.

Την τελετή προλόγισε η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων κα. Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα, η οποία τόνισε πως ο θεσμός των Event Awards εκφράζει την πολύτιμη για την εποχή μας εξωστρέφεια του τομέα της Επικοινωνίας. Πρόσθεσε δε πως οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται σήμερα με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον των events, αλλά και τα ουσιαστικά αποτελέσματα που αυτά αποφέρουν, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις επενδύσεις που πραγματοποιούν.

Η εταιρεία Be-Best, διεκδίκησε και κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς για την παραγωγή της “Ergo Marathon Expo”. Η έκθεση διακρίθηκε ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές στην κατηγορία, “Best Exhibitions” και αποτελεί τη σημαντικότερη Έκθεση στον κλάδο του Αθλητισμού, της Διατροφής και της Υγείας που συνοδεύει ετησίως με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Παράλληλα, σημαντικό είναι να αναφερθεί πως ο ΣΕΓΑΣ απέσπασε σημαντικά βραβεία της βραδιάς, για τη διοργάνωση του: «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός», έναν παγκόσμιο θεσμό πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας και μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική ετησίως.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΕΓΑΣ παρέλαβε τέσσερα βραβεία για την οργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, σε επιμέρους κατηγορίες:

1. Πλατινένιο Βραβείο (Platinum Award) ως «Θεματικό Γεγονός» (Thematical Event)
2. Χρυσό Βραβείο (Gold Award) ως «Αθλητικό Γεγονός» (Sport Event)
3. Χρυσό Βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία «Διοργάνωση Γεγονότος» (Εvent Management)
4. Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία «Διαχείριση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος Εκδήλωσης».

Η εταιρεία Be-Best, με δεκαπενταετή εμπειρία στον κλάδο της διοργάνωσης θεματικών εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται κάποιες από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα εκθέσεις της χώρας, δρα με συνέπεια, συνείδηση και σεβασμό, εξυπηρετόντας πάντα στο μέγιστο βαθμό το έργο που αναλαμβάνει.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα στελέχη της εταιρείας: «Η βράβευση της Be-Best στην κατηγορία Best Exhibitions για την παραγωγή της έκθεσης Ergo Marathon Expo, αποτελεί για μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την ομάδα, μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος και φυσικά θα θέλαμε να το αφιερώσουμε σε όλους εκείνους που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται αντιλαμβανόμενοι τη σημαντικότητα του τομέα που υπηρετούμε».

Τα βραβεία διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο