Tο νέο Runner 106 τρέχει με καλοκαιρινούς ρυθμούς!

Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του

Share

Έρχεται το νέο τεύχος του RUNNER 106, το οποίο θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στα ειδικά σημεία πώλησης  και από την Τρίτη 10 Ιουλίου στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.
Ένα τεύχος γεμάτο με θέματα για το τρέξιμο, τόσο για τις καλοκαιρινές, αλλά πάντα δρομικές, διακοπές όσο και με προτάσεις για νέα αγωνιστική χρονιά που έρχεται.

Για αυτό μάλιστα, το κεντρικό του αφιέρωμα, ή αλλιώς Runner’s Special είναι αφιερωμένο στον Μαραθώνιο με ένα πρόγραμμα προετοιμασίας 18 εβδομάδων!

RUNNER’S SPECIAL: Η στιγμή του «μεγάλου»
Tο μεγαλύτερο προπονητικό πρόγραμμα που έχουμε δημοσιεύσει ποτέ για την απόσταση του Μαραθώνιου. Τώρα έχετε στη διάθεσή σας 18 εβδομάδες για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ή σε άλλον αγώνα του φθινοπώρου ακολουθώντας ένα πλήρες και ασφαλές πρόγραμμα που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στην επιτυχία. Με την υπογραφή του κατόχου του ρεκόρ Αυθεντικής διαδρομής, Νίκου Πολιά και του προπονητή και ΚΦΑ, Βασίλη Παπαϊωάννου.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ: Μέθοδοι αποκατάστασης μετά την προπόνηση
Η καθηγήτρια ΦΑ, MSc, αλλά και πανελληνιονίκης στο Mαραθώνιο Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο φροντίζει για την αποκαστάστασή μας. Ακολουθήστε την κατάλληλη μέθοδο για να πετύχετε την καλύτερη αποκατάσταση μετά τις προπονήσεις σας για να μπείτε ακόμα πιο δυνατοί στις επόμενες.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: Κόντρα στον ήλιο
24 ξεχωριστά προϊόντα προσφέρουν την κατάλληλη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Καπέλα και γυαλιά φροντίζουν να τρέχετε πιο δροσερά και άνετα ακόμα και σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά! Ιδέες και προτάσεις για καλοκαιρινές προπονήσεις στην άμμο, για τα αγαπημένα 1000άρια των δρομέων και πώς να τα εκτελείτε σωστά, συμβουλές για τους νέους δρομείς, ένα κορυφαίο ιατρικό θέμα για το πώς επιδρά το τρέξιμο στον εγκέφαλο, διατροφικά θέματα, δοκιμές δρομικών μοντέλων και πολλά άλλα χρήσιμα θέματα για νέους αλλά και “καταξιωμένους” δρομείς!

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του RUNNER 106 πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο