Πληροροφορίες παραλαβής του πακέτου συμμετοχής AntetokounBros 5K Run

Ξεκινά η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής στο κατάστημα της Nike στην Ερμού

Share

Ξεκινά σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου η διαδικασία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής για τον αγώνα AntetokounBros 5K Run που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου.

Η παραλαβή των starter pack θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από το κατάστημα Nike στο Σύνταγμα (Ερμού 1, Σύνταγμα) από την Τρίτη 3/7/2018  έως την Πέμπτη 5/7/2018.

Ωράριο παραλαβών: 15:30-20:30.

Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σου είναι υποχρεωτικό να προσκομίσεις το email επιβεβαίωσης της συμμετοχής σου, είτε το αποδεικτικό πληρωμής, είτε κάποιο δικό σου έγγραφο ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου), ή του δρομέα για τον οποίο θα παραλάβεις το πακέτο συμμετοχής του. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, η παραλαβή του starter pack τους θα γίνεται παρουσία του κηδεμόνα τους, ώστε να παραδώσουν  υπογεγραμμένη τη φόρμα συναίνεσης, την οποία θα παραλάβουν από το κατάστημα.

Για να τη συμμετοχή σας στον αγώνα δρόμου, θα συνιστούσαμε να φοράτε το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης που θα βρείτε μέσα στο starter pack. Το t-shirt είναι εμπνευσμένο από το άθλημα του μπάσκετ (basketball tank) και για αυτό προτείνουμε στις γυναίκες δρομείς να έχουν εξοπλιστεί με ένα μπουστάκι / bra για μεγαλύτερη στήριξη και άνεση.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 20:00 στα Σεπόλια, μπροστά από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα (οδός Δυρραχίου). Σου συστήνουμε να βρίσκεσαι στο χώρο του αγώνα τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους βάσει του block στο οποίο ανήκουν όπου θα γίνονται δεκτές μόνο οι επίσημες τσάντες της διοργάνωσης.Πάνω στη τσάντα θα πρέπει να κολλήσεις το αυτοκόλλητο που θα βρεις μέσα στο φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής σου. Η διαδικασία παράδοσης των προσωπικών σου αντικειμένων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί αυστηρά έως τις 19:25. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ώρας καμία τσάντα δεν θα γίνεται δεκτή.

Για την προσέλευση σου στα Σεπόλια, σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις τα μέσα μαζικής μεταφοράς μιας και για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα οι δρόμοι κοντά στην εκκίνηση θα είναι κλειστοί.

Με μετρό: Γραμμή 2, Στάση Σεπόλια (550μ.) ακολουθώντας τις οδούς Αντιγόνης, Κρέοντος, Ρόδου, Δράμας και Στάση Αττική (850μ.) ακολουθώντας τις οδούς Αταλάντης, Σεπολίων, Δυρραχίου.

Με Ησαπ: Γραμμή 1, Στάση Αττική ακολουθώντας τις οδούς Αταλάντης, Σεπολίων, Δυρραχίου.
Λόγω της διεξαγωγής  του αγώνα, η οδός Δυρραχίου θα είναι κλειστή αρκετά νωρίτερα. Αν έρθεις με δικό σου όχημα θα πρέπει να φροντίσεις να παρκάρεις εγκαίρως.

Για την  αποχώρησή σου από το σημείο τερματισμού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μετρό:  Γραμμές 2 & 3, Στάση Σύνταγμα και Γραμμή 3, Στάση Ευαγγελισμός καθώς και λεωφορεία και τραμ από την πλατεία Συντάγματος.

Στα σημεία εκκίνησης και τερματισμού υπάρχουν αποδυτήρια, χώροι φύλαξης προσωπικών αντικειμένων και  wc.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα είναι διαθέσιμες εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο