Δείτε τα μέλη της Salomon Hellas Team

Οι κορυφαίοι αθλητές ενώνονται σε μια ισχυρή ομάδα

Share

H Salomon μας παρουσιάζει τους κορυφαίους αθλητές της ομάδας της:

«H παράδοση της Salomon να στηρίζει τις προσπάθειες διακεκριμένων αθλητών συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά με τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Η επιλογή των αθλητών μας δεν βασίζεται μόνο στην αθλητική τους δραστηριότητα και τις επιτυχίες τους, αλλά και στην ευρύτερη στάση τους απέναντι στον αθλητισμό και τη φύση.
Είμαστε πολύ περήφανοι που η ομάδα μας φέτος αποτελείται από ανθρώπους καταξιωμένους αλλά και με βαθιά αγάπη για το άθλημα και την εξέλιξή του.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ανήκει στην «οικογένεια» της Salomon από το 2010. 
Μάς έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις, ενώ συνεχίζει να μοιράζεται μαζί μας τα καλύτερα αγωνιστικά του χρόνια. Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος διακρίνεται για την ακεραιότητά του και για την πορεία του στον αθλητισμό, με βαθιά χαραγμένες αξίες. Ως αθλητής αλλά και ως team manager πλέον της ομάδας, ο Δημήτρης έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη Salomon και τη γραμμή που ακολουθεί.

Ο Γιάννης Κουρκουρίκης είναι ένας αθλητής με πολύ λαμπρό παρελθόν, o οποίος συνεχίζει να γράφει αθλητική ιστορία που μας εμπνέει. Συμμετείχε και διακρίθηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες (το 1996) ενώ στο ιστορικό του έχει πλέον πολύ σημαντικές διακρίσεις στις υπεραποστάσεις. Ένας άνθρωπος αυθεντικός και προσιτός, οι επιδόσεις και ο χαρακτήρας του μας εμπνέουν καθημερινά στον τρόπο που αγωνιζόμαστε.  

 

Η Γλυκερία Τζιατζιά αποδείχτηκε η πιο δυνατή έκπληξη της ομάδας. Η μεθοδικότητα, το πείσμα και οι δυνατότητές της μας έχουν κάνει περήφανους που τρέχει για τρίτη χρονιά μαζί μας και που βρίσκεται δίπλα μας από τα πρώτα της βήματα. Είμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειές της, αφού πρόκειται για μια αθλήτρια που καταφέρνει καθημερινά να γράφει τη δική της ιστορία.

 

Ο Γιώργος Διαλεκτός είναι σταθερή αξία στον χώρο του αθλητισμού. Έχοντας μεταπηδήσει από τον κλασικό αθλητισμό στο ορεινό τρέξιμο, ο Γιώργος φαίνεται να βρήκε το άθλημα που του ταιριάζει απόλυτα. Πρόκειται για έναν από τους γρηγορότερους δρομείς της χώρας μας, που δεν διστάζει να αγωνίζεται αδιάκοπα και οποίος έχει αδυναμία στις μικρότερες αποστάσεις. Είναι τιμή και χαρά μας να στηρίζουμε τους στόχους και τα όνειρά του.

 

Ο Σλάβεκ Ματράς είναι ένας από τους πιο γνώριμους αθλητές σε όσους ασχολούνται με τα σπορ γύρω από το βουνό και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Είναι ο δικός μας «γίγαντας», εκείνος που συνδυάζει μία απαιτητική καθημερινότητα με την αγάπη του για τα εξίσου απαιτητικά (και συχνά ριψοκίνδυνα) σπορ στα οποία πρωταγωνιστεί όπως το ορεινό τρέξιμο, το ορειβατικό σκι, το αλεξίπτωτο πλαγιάς. Συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε και να είμαστε υπερήφανοι για εκείνον.  

#TimeToPlay
Η ώρα για παιχνίδι έφτασε. Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας αθλητές ακολουθώντας στα social media τα αντίστοιχα hashtags:

Δημήτρης Θεοδωρακάκος: #TheMachine
Γιάννης Κουρκουρίκης: #KourkourikisEisai
Γλυκερία Τζιατζιά: #Tzitzi
Γιώργος Διαλεκτός: #TheFlash
Σλάβεκ Ματράς: #TheGiant 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο